![]() |
|
Lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2017 Saat 12:46 |
|
Muayene tarihini ne kadar var tabi bilmiyorum ama biraz benzinle kullanın, yaktığı miktarı görün(kış şartlarını göz önünde bulundurup) daha sonra gazla mı yoksa benzinle mi devam edeceğinize öyle karar verip ona göre bir yol izleyin derim ben.
|
||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||
![]() |
||
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim aracım 2000 model 1.6 lpg li. 198.500 km de ve 2011 den beri lpg mevcut. Düzenli bakımı yapılmış eski sahiplerinde, bende aynı şekilde özen gösteriyorum. Motor saat gibi maşallah. Daha yeni motul 10w40 yağ koyduk.önceki yağı 12500 km sonra boşalttığımızda halen sapsarıydı. Yani bakarsan bağ bakmsazsan dağ olur diye boşuna dememişler
![]() |
||
![]() |
||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|
aracım daha 86.000 de 2006 model direk benzinli binilmiş son 1 senedir lpg takılıp binilmiş bende lpg li biniyorum full hic benzin falan geçirmiyorum
|
||
![]() |
||
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
|
Araç 1.4 ve çok km yapmıyorsanız değmez tabiki bu kadar işleme ve kapı kapı gezmeye. Zaten hadi yaptınız oldu diyelim yinede bitmiyor lpg demek sürekli arızalarla uğraşmak demek. Motor sağlıklı ise benzinde devam edin en güzeli. |
||
![]() |
||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|
tam da eksozun üstüne yapmıslar tamponun altına koymuslar görünmüyor o yüzden söktürmek daha mantıklı geliyo bazen cünkü bu dediklerimi değiştiricem gene aynı paraya denk gelecek 1.4 arac sehir içi ne kadar yakabilir ki benzinle diye düsünüyorum bi yandan cok dur kalk yapıyorum bide diyorum benzinle bin gitsin ugrasma
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
Mecburan komple sökeceksiniz lpg tesisatını. Tavsiyem eğer arkadaşımızın dediği işletecekseniz lpg yi lpg tankının tarihine - gaz dolum ağzının tamponda olmasına ve lpg tankının eğzoz üzerinde olmamasına dikkat edin.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
Tesisatı komple sökmen gerekiyor. Alttan giden hortumları , lpg anahtarına kadar sökmek lazım. 2 senede bir bununla uğraşmaktansa işletmek daha mantıklı. Aynı hesaba gelir. Yalnız proje çizdirmen ve yeni bağlanmış gibi fatura kestirmen lazım. Tanıdık lpg ci varsa proje bedeli + uydurma bir fatura keser. Faturanın KDV miktarını senden alır. Bu şekilde halledebilirsiniz.
|
||
![]() |
||
|
arkadaslar 206 aracım var aracımda lpg var fakat ruhsata işli değil vize zamanı cıkarmayı düsünüyorum bunu nasıl yapabiliriz en kısa yoldan kazanı söksek bütün techizatı kaldırmamız gerekiyor mu ? ya da işletmesi plan projesi zor mu bunun
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |