|
301 LPG |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
armagedon_82
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: özel sektör Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı armagedon_82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2017 Saat 17:24 |
merhaba arkadaşlar. 2013 model 1.2 VTİ 45 bin km deki aracıma gecen hafta Lovato OBD2 lpg kiti taktırdım. inanın çekişi gideri benzinle aynı. zaten vti motorlara lovato yada prins öneriyorlar. bu hafta sonu sapancaya gittik üç kişi. bagajda da stepne kamp sandalyeleri oltalar ıvır zıvır 50 kiloya yakın yük vardı. otoban da 130-140 bandında çok rahat ve keyifli gidip geldik. lpg depom 47 litrelik. ama güvenlik amaçlı %20 az alıyor. şamandırayı ona göre ayarlıyorlarmış. 120 lira gibi fullendi. opette. (lpg 3,03) şehir içi de kullandım şuan fullerken sıfırladığım trip 400 km de ve halen kullanıyorum bakalım ne zaman bitecek. 2-3 depo fulleyip km tutarsam daha net bir sayı elde edebilirim. sanırım. (bu arada benzin göstergemde de herhangi düşüş olmadı.)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |