![]() |
|
206 hararet sorunu (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Poyraz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2017 Saat 15:22 |
Öncelikle herkese Merhaba.
Ben aracımı genelde şehir içi kullanırım. Bir sorunla karşılaşmıyorum hiç bir zaman. Geçen gün Bursa'dan Bilecik'e giderken araba birden hararet yaptı. Stop ışığı yandı stop ettim arabayı. Ancak termometre 70 derecedeydi birden yukseldi. 5 dakika bekledim tekrar çalıştırdım gittim arabayı hiç yormadan fazla basmadan kullandım hep ancak yarım saat sonra yine aynısı oldu. Seyir halindeyken birden hararet yapıyor. Şehir icinde ise bazen sabahtan akşama kadar araba kullanıyorum ama hiç bunu yapmıyor. Ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
Poyraz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soruyu sormamışım yukarıda sonra farkettim. Bu hararetin yükselmesinin nedeni nedir. Çözümü nedir. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Termostat veya hararet müşürü arızalı olabilir. Ancak şöyle bir durum var hız arttıkça hararet de artıyorsa devirdaim de arızalı olabilir.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
+1 arkadaşımıza aynen katılıyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzer bi durum bende de oldu. Radyatör değişti yan sanayintakmislar ama fena değil. Gerekirse ben müdahale ediyorum.
|
|
![]() |
|
Peki hocam devir daim arızalıysa nelerin değişmesi gerekebilir ne kadar masraf çıkartabilir. Malum öğrenciyim
![]() |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş bizim 307lerde: su eksilmesi, hararetin 100 dereceyi geçmesi, müşir ya da fan arızası gibi durumlarda
hararet normal seyrinde giderken bir anda hararet göstergesi sona dayanır, orta konsolda STOP ışığı yanar, ekranda sebebi yazar.. Seninki böyle bir durum olmasın? |
|
![]() |
|
Yok hocam normal seyir halinde giderken 70 derece gösterirken bi zorlanma olmadan birden hararet yükselip orta da dediginiz gibi stop yaziyor ama hata ekranda çıkmıyor. 5 dakika stop edince araci eski haline dönüyor.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
hocam fiziki olarak yani su kaynaması yoksa hararet müşüründe sıkıntı var gibi gözüküyor. sıcaklığı algılayamadığı zaman hararet varmış gibi gösterir. Müşürü çıkarıp test edebilir siniz.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |