![]() |
|
port bağaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2017 Saat 10:45 |
||
merhabalar port bağaj kullanan varmı acaba faydaları zararları nelerdir
|
|||
![]() |
|||
306 Platinium ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 306 Platinium
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pejo 306 da kullanıyorum gayet memnunum.. bana hic bir konuda engel olmuyor..
|
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tavanda boya çatlaması yapıyor denildiği için almadım.
|
|||
![]() |
|||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
||
ilk defa duydum |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
||
acaba başka bir araca kurmak istesen uyar mı yani yarın aracı sattık bir çok araç ile uyumlumudur bunlar |
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
önümde giden araçta port bagaj varsa hep benim üzerime düşecek gibi hissediyorum..
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tatile giderken illa lazım oluyor bana. araç sw olmasına rağmen bagaj bazen yetmiyor. onun için araştırırken bir forumda okudum. esneme yaptırıyormuş,boya oradan tırtlıyormuş. uğraşmayayım dedim sonra taklalı falan derler satamayız.anlatamazsın derdini.
|
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Boya konusunda bir fikrim yok fakat sürtünmeyi arttırdığı için doğrudan yakıt tüketimine etkisi olacaktır.
Ayrıca araçların belli bir tavan yükü limiti vardır. Dikkat ediniz |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
||
valla valizler için yakıt pek aranmayacak galiba bakalım kısmet
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |