![]() |
|
FAZLA YAKIT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orkide063 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkide063
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2017 Saat 21:41 |
S.a arkadaşlar foruma yeni katıldım ve faydalı bilgilere ulaştım sayenizde.. benim sorunum araç206 1.4 otomatik vites çok fazla yakıt yakıyor 25 lt tüple 155 km yukarı çıkmadı kaçdefa ayar yaptırdım hep aynı sonuç bir yere gösterdim o bana motorda bir sorun var dedi yanılmıyorsam yüzde 7 gibi bir kayıp var dedi ateşleme iyi dedi .. başına gelşen arkadaş varmı acaba birde bu sıralar kar ve spor ışıgı bazen vuruntu yaparak yanıp sönüyor onuda neden oldugunu ögrendim forumdan bu yakıt işini nasıl çözecem bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçe şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence büyük bir sorun var. 1.6 xs var. Düz vites, devirli kullandığım halde 25 lt lpg şehir içi 240 km gidiyor
|
|
![]() |
|
orkide063 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkide063
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne gibi bir sorun var acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Abi otomatik vites tamam biraz fazla yakar ama senin LPG normal sayılamayacak düzeyde..
Benzinde ne yakıyor araç? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkide063
Ayni anlamadim gitti n3den acaba
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Peki arabayı mı yeni aldınız yok sa LPG mi yeni?
Ya da yeni oluşan bir sorun mu LPG de fazla yakma? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkide063
Haziranda aldik o zamandan beri var hanim kullaniyor kayinpeder aldi arabayi kendisine
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
1.4 düz vites lpg ile 185 km gidiyor. benimkinde de sorun var heralde. 1.6 araçla 240 km gidiliyorsa ben aracı satışa koyuyorum :)
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
1.4 otomatik vites istanbul trafinde 25 litre ile 185 195 km civarı gidiyor. Araba ne yapsin geçen gün 2 kmlik yolu 45 dakikada geçtim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkide063
usta size lafım yok istanbul başlıbaşına yakıt sorunu Allah size sabır versin
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
1.4 otomatik 24 litre ile garanti 240-250 km si var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Abi senin işin bence zor, gazı sen taktırmadın ve sorun aldığından beri var.. Servise gitsen bakmaz git gazcı baksın diye, Gazcıya gitsen bakar sorunu bulamaz git tamirciye der..
Arabanın geçmişini de bilmiyoruz ki yorum yapalım, Basit birşey de olabilir, Lpg sistemi araç ile uyumsuz da olabilir.. Ben bilemedim abi.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkide063
Hayirlisi bakalim artik satacaz son olarak oyle gorunuyor
|
|
![]() |
|
tired06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2017 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
benim eski aracımdada yakıt sorunum vardı ateşleme ile ilgili her şeyi değitirdik olmadı yağıydı hava filtresiydi olmadı nerdeyse her hafta tüp ayarı olmadı çözülmedi sorun her ustada farklı bir şey dedi kafamı iyce karıştırdı
normal değerinden yani ozaman emsali araçlar 20 kuruş yakıyosa benimki 30 kuruş felan yakıyodu en son bi lpg ci beyni ve bu boruları tüp ile ilgili olan değitirdi bakımını felan yaptı düzelmişti ama benzindede bi deneyin derim ne kadar yakıyo benim sorunum sadece gazda idi arabam benzinde normal değerlerde idi hatta benzinde biniyordum nerdeyse tüple aynı yakıyodu biraz fazlası
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkide063
arkadaşlar sorunu bulduk arabanın katalizörü ve arka egzoz kazanı ölmüş onları degiştik ve co2 degeri 9 dan 0.95 düştü araba bu yüzden muayeneden geçmemişti yaptıktan sonra sıkıntısız geçti fazla yakan arkadaşlar bunlarada bir baktırsın derim
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Merhaba bende aracım ile şu anda 50 tl (yaklaşık 16lt ) lpg ile yaklaşık 150-160 km şehiriçi karma kullanıyorum. Bana da değerlerim yüksek geliyor. BU arada bahsettiğiniz parçalar değişmeden önce araçta başka ne gibi sorunlar vardı ?
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
1.4 feline aracım var 62.39 tl gaz alıyorum 25 lt gaz tam bitmiyor sanırım ama 200 km rahat gidiyor bir de sürekli dur kalk yapıyorum ort. böldügümde 31 krs gibi bi rakam elde ediyorum bu da beni mutlu ediyor acıkcası
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
probleminizin çözüldüğüne sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Benim 308 52 lt benzin aldım 285 tl depo fulledim geçen 5.49 litresi 750 km yapıyorum şehir içi ankara
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
10 gün sonra tekrar lpg aldım araca 62.02 Tl ye tekrar fulledim 200km de 20 lt gidiyor şehir içi dur kalk mevcut ort.31 krş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |