![]() |
|
206 kalorifer tık ses yok |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 09:09 |
Arkadaslar merhabalar aracım djital göstergeye sahip açık konuma getridigimde göstergede açık gözüküyor ama ses seda yok sanki açmamışım gibi kaloriferi. Bununla ilgili suan gidebileceğim biryer yok bulundugum ortamda ama bursadayken bu sorun oldugunda elektrikçim sigorta kutusunun ordan yani direksitonun altından eğilip bi soket söktü taktı düzeldi hatta bana da ucu erimiş bi ara getir bakalım demişti ben nasıl çözebilirim bu soket nerededir teşekkürler keyifli forumlar
Düzenleyen koray.turan - 04 Kasım 2017 Saat 00:06 |
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
++++ yola çıkcamm donuyorummm😂
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kardeşim onun söktüğü soket hangasi bilemeyiz şimdi ne desek yalan olur. gaz pedalının orada ki fan kontrol paneline giden soketlerden biridir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Anladım teşekkür kalorifer soketiymiş ama bulamadım yerini maalesef bu soketin yeri ile ilgili bilginiz var mı
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Güncellll
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koray kardeşim verdiğim linkteki videoları izlersen sana baya bir yardımı olacaktır. 3
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Sorunu maalesef çözemedim videolarda yardımcı olamadı :(
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Kalorifer motorunun rezidans ın da sıkıntı vardır muhtemelen
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
İlgin için teşekkürler nasıl net bi kanıya varabilirim ben değiştirwbilir miyim
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |