|
206 tampon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SET06
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2017 Saat 20:59 |
Arkadaşlar merhaba, aracım 2002 model colorline. Ön tamponda sis yok. Ya mevcut tamponu kestirecem sis taktıracam yada görüntü açısından ızgarası daha büyük ve güzel duran sisli gti tamponu taktırmayı düşünüyorum fakat o tampon tam oturur mu onu bilemedim konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum. teşekkürler.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tam oturuyor ama alacağınız malzemenin kaliteside önemli ben aldım alt kısımdan tamponu tutan kulaklar kopuk çıktı gidip değiştirdim,bu seferde ızgara takılan yere ızgarayı takmadan durduğu yerde 4 tane tırnak kırıldı,ızgarayı takarkende diğer hepsi kırıldı ızgarayı vida ile tutturduk.Bu tarz problemler çıkabiliyor biz alt kulaklara koltuk zımbası bastık ızgarayıda içten vida ile sabitledik.Çamurluk davlumbazları uymuyor ama bilginize.Siyah tampon bandı uyuyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
SET06
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |