|
CAM FİLM SÖKÜMÜ |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arka camı sökmeyin bence onu farketmezler bile.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben de öyle düşünüyorum. |
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Açıkçası ben daha sökmedim ama sökersemde arka camı bırakmaya niyetim var. Onu önemseyip ceza yazmazlar herhalde
|
||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar az önce benim kelebek camı elimle çekerek söktüm. Arkadaş da kolaymış deyince onun arabasına giriştik. 5 dk içinde yan camlarda yavaşça çekerek iz leke bırakmadan onun camları söktük. Arka cama da girişmeyi düşünmüyoruz açıkçası. Hem fark edilmez hem de biraz iyi niyet olarak düşünüyoruz. Rezistans işinden korkuyoruz. Kelebek camlar hemence çıkıyor ama yan camlardan epey zorluk oluyor. iyi yapışmış olunca malum ufak bir zarar komple teli bozuyor. Ne dersiniz?
|
||
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bugün buhar makinesi ile girişeceğim. Sonuçları size yazarım.
Bugün itibari ile hepiniz durumun farkına tekrar varın istiyorum. Bu yasağın bu serbest bırakmanın günün şartlarında oluşan durumlar neden ile yapıldığını düşünmüyorum. Bu serbest bırakılırken bile bugün düşünülerek serbest bırakıldı. Yani devletiniz size planlı bir çalışma ile pusu kurdu. Serbest bırakarak size film yaptırdı bugün ise komik bir gerekçe ile yasaklıyor. :) Arabanın orijinalinde olunca ulusal güvenlik sorun olmuyor sen sonradan yaptırırsan ulusal güvenlik sorunu oluyor :) görüntü açısından fark var mı? Yok. Düşünsene arabana park sensörü taktırıyorsun sonradan. Devlet gelip sana diyor ki sen sonradan taktırdın park edemezsin ama orijinalinde olan park edebilir :) |
||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
arka camdan sökerken çok dikkat etmeniz gerek yoksa rezistanslarıda beraberinde söküp alırsınız. rezistansların kurtulma şansı çok düşük ama yinede özenerek sökmekte fayda var.
|
||
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
fön makinesi kullanın iz kalmaz. ısıta ısıta yavaş yavaş cıkar.
düzeltme:tabi filmin kalitesinede bağlı kaliteli tek parça halinde kolay cıkar, dandık fılm parça parça ugrastırır ama ısıtırsanız altındakı yapıskan ızı kalmaz.
Düzenleyen pepecura - 24 Ekim 2017 Saat 17:21 |
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
|
Milli servet kimin umurunda Soner. Serbest bıraktılar tanıdığım kaç kişi yaptırdı serbest diye ben de dahil. Yazık günah bunu yapanlara herkesin hakkı geçiyor ben helal etmiyorum şahsen
|
||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
|
Benim araç 2015 model ikinci el aldım alığım da takılı idi yani yaklaşık 3 sene yardımlarınızı bekliyorum
|
||
£MY__
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla kardeşim ben sabah söktüm maket bıçağı ile köşesinden kaldırdım bulaşık detarjanlı su sıka sıka söktüm sadece arka cam kaldı. tabi araca ne zaman yapıldığıda önemli benim 3 ay önce 230 tl verdim çöpe gitti yazık milli servet gidiyor bir sürü. sizinde yeniyse yapabilirsiniz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
|
Arkadaşlar cam filmlerine yasak geldiği için sökeceğim şimdi camcıya gitsem bir sürü para ister acaba yardım edermisiniz bana saç kurutma makinesi ile ısıtıp ısıtıp sökün dediler siz ne dersiniz
|
||
£MY__
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |