Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

CAM FİLM SÖKÜMÜ

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=45468
Tarih: 22 Aralık 2024 Saat 09:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: CAM FİLM SÖKÜMÜ
Mesajı Yazan: emrah_860
Konu: CAM FİLM SÖKÜMÜ
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2017 Saat 14:40
Arkadaşlar cam filmlerine yasak geldiği için sökeceğim şimdi camcıya gitsem bir sürü para ister acaba yardım edermisiniz bana saç kurutma makinesi ile ısıtıp ısıtıp sökün dediler siz ne dersiniz 

-------------
£MY__

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2017 Saat 14:44
valla kardeşim ben sabah söktüm maket bıçağı ile köşesinden kaldırdım bulaşık detarjanlı su sıka sıka söktüm sadece arka cam kaldı. tabi araca ne zaman yapıldığıda önemli benim 3 ay önce 230 tl verdim çöpe gitti yazık milli servet gidiyor bir sürü. sizinde yeniyse yapabilirsiniz.

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2017 Saat 14:47
Benim araç 2015 model ikinci el aldım alığım da takılı idi yani yaklaşık 3 sene yardımlarınızı bekliyorum 

-------------
£MY__

Mesajı Yazan: uzunca961
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2017 Saat 15:59
Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

230 tl verdim çöpe gitti yazık milli servet gidiyor bir sürü. sizinde yeniyse yapabilirsiniz.

Milli servet kimin umurunda Soner. Serbest bıraktılar tanıdığım kaç kişi yaptırdı serbest diye ben de dahil. Yazık günah bunu yapanlara herkesin hakkı geçiyor ben helal etmiyorum şahsen

Mesajı Yazan: pepecura
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2017 Saat 17:19
fön makinesi kullanın iz kalmaz. ısıta ısıta yavaş yavaş cıkar.

düzeltme:tabi filmin kalitesinede bağlı kaliteli tek parça halinde kolay cıkar, dandık fılm parça parça ugrastırır ama ısıtırsanız altındakı yapıskan ızı kalmaz.

Mesajı Yazan: Peugeot35
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2017 Saat 20:34
arka camdan sökerken çok dikkat etmeniz gerek yoksa rezistanslarıda beraberinde söküp alırsınız. rezistansların kurtulma şansı çok düşük ama yinede özenerek sökmekte fayda var.

Mesajı Yazan: Oktkor
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 09:08
Bugün buhar makinesi ile girişeceğim. Sonuçları size yazarım.

Bugün itibari ile hepiniz durumun farkına tekrar varın istiyorum. Bu yasağın bu serbest bırakmanın günün şartlarında oluşan durumlar neden ile yapıldığını düşünmüyorum. Bu serbest bırakılırken bile bugün düşünülerek serbest bırakıldı. Yani devletiniz size planlı bir çalışma ile pusu kurdu. Serbest bırakarak size film yaptırdı bugün ise komik bir gerekçe ile yasaklıyor. :)

Arabanın orijinalinde olunca ulusal güvenlik sorun olmuyor sen sonradan yaptırırsan ulusal güvenlik sorunu oluyor :) görüntü açısından fark var mı? Yok.

Düşünsene arabana park sensörü taktırıyorsun sonradan. Devlet gelip sana diyor ki sen sonradan taktırdın park edemezsin ama orijinalinde olan park edebilir :)

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 09:47
Arkadaşlar az önce benim kelebek camı elimle çekerek söktüm. Arkadaş da kolaymış deyince onun arabasına giriştik. 5 dk içinde yan camlarda yavaşça çekerek iz leke bırakmadan onun camları söktük. Arka cama da girişmeyi düşünmüyoruz açıkçası. Hem fark edilmez hem de biraz iyi niyet olarak düşünüyoruz. Rezistans işinden korkuyoruz. Kelebek camlar hemence çıkıyor ama yan camlardan epey zorluk oluyor. iyi yapışmış olunca malum ufak bir zarar komple teli bozuyor. Ne dersiniz?

Mesajı Yazan: uzunca961
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 09:59
Orjinalini yazan: Oktkor Oktkor Yazdı:

Arkadaşlar az önce benim kelebek camı elimle çekerek söktüm. Arkadaş da kolaymış deyince onun arabasına giriştik. 5 dk içinde yan camlarda yavaşça çekerek iz leke bırakmadan onun camları söktük. Arka cama da girişmeyi düşünmüyoruz açıkçası. Hem fark edilmez hem de biraz iyi niyet olarak düşünüyoruz. Rezistans işinden korkuyoruz. Kelebek camlar hemence çıkıyor ama yan camlardan epey zorluk oluyor. iyi yapışmış olunca malum ufak bir zarar komple teli bozuyor. Ne dersiniz?

Açıkçası ben daha sökmedim ama sökersemde arka camı bırakmaya niyetim var. Onu önemseyip ceza yazmazlar herhalde

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 11:45
Orjinalini yazan: uzunca961 uzunca961 Yazdı:

Orjinalini yazan: Oktkor Oktkor Yazdı:

Açıkçası ben daha sökmedim ama sökersemde arka camı bırakmaya niyetim var. Onu önemseyip ceza yazmazlar herhalde

Ben de öyle düşünüyorum.

Mesajı Yazan: KILIÇ
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 11:51
arka camı sökmeyin bence onu farketmezler bile.

-------------
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı

Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 13:21
arka cam derken bagaj kapağı camından bahsediyorum yanlş anlaşılmasın :)

-------------
2011 Clio SW Gümüş
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı

Mesajı Yazan: Orçun.Dmr
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 14:15
Hocam ben 307 aracıma 6 tane film çektim söktüm ve hepside en az 1 yıl üstünde durdu. Yan camların filmlerini maket bıçağı ile köşelerden kaldırıp çekin tamamdır herhangi bir ısıtma işlemi yapmaya gerek yok ısıtılırsa filmin yapışkanı cama bulaşıyor ve zorluk çıkartıyor(denendi). Arka camın filmini sökerken rezistansa ne kadar zarar vermemeye çalıştıysam da olmadı rezistanslar film ile beraber geldi. LOL 

-------------
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...

Mesajı Yazan: Popomundo
Mesaj Tarihi: 25 Ekim 2017 Saat 14:46
istanbulda henüz filmden ceza yiyen duymadım ama ankarada bir hayli fazlaymış polis çevirip duruyormuş

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2017 Saat 09:47
Şöyle bir video ile karşılaştım belki işe yarar arkadaşlar.Cam filimlerini sökmek isteyen arkadaşlar deneyebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=Nm_3ftrLUZI%20" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=Nm_3ftrLUZI

-------------
2011 Clio SW Gümüş
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı

Mesajı Yazan: doganatak
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2017 Saat 10:05
Orjinalini yazan: Popomundo Popomundo Yazdı:

istanbulda henüz filmden ceza yiyen duymadım ama ankarada bir hayli fazlaymış polis çevirip duruyormuş

Pazar günü edirnekapı halk ekmeğin önünden aşağı doğru inerken polis mezarlığın köşesinde bütün geçen araçları yavaşlatıp içine bakıyordu bende geçtim sıkıntısız sadece arabaların içine bakan polisin olduğu taraftaki cam açıktı diğerleri kapalıydı. Bittim ben dedim ama sıkıntı olmadı tavandaki folyoda ruhsatta yazmıyor zaten Confused

-------------
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com
www.tadidamagimdakaldi.com

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2017 Saat 10:37
Dün itibari ile filmleri araçtan söktürdüm 20 tl karşılığında size tavsiyem hiç uğraşmayın bir tarafa 20-50 tl karşılığında söktürün ama fazla istiyorlar kanmayın 20-50 tl arası bilginize 

-------------
£MY__

Mesajı Yazan: talip206
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2017 Saat 15:48
Orjinalini yazan: Popomundo Popomundo Yazdı:

Bende film var uzun zamandir.birakin çevirmeyi trafik polisi bile görmüyorum istanbulda

Mesajı Yazan: onlycihan
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2017 Saat 17:32
herhalde hepsi ohal kapsamında Ankara'ya gönderilmiş :)
yanlar falan neyse de yazık olacak rezizstanslara. benim bir iki tanesi zaten çalışmıyor filmi de sökersem hepten kopacaklar

Mesajı Yazan: tired06
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2017 Saat 13:30
ben 50 tl verdim söktürdüm arka camda rezistansa zarar vere b,leceğimi düşündüğüm için 
maket bıçağı ile söktü

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2017 Saat 16:11
Orjinalini yazan: tired06 tired06 Yazdı:

ben 50 tl verdim söktürdüm arka camda <span style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: medium; : rgb245, 245, 255;">rezistansa zarar vere b,leceğimi düşündüğüm için </span>
<span style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: medium; : rgb245, 245, 255;">maket bıçağı ile söktü</span>

Nasıl yani?

Mesajı Yazan: OguzhanKucuk61
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2017 Saat 19:55
https://youtu.be/Nm_3ftrLUZI" rel="nofollow - Link

Arka cam filmi sökme ile ilgili bir video var YouTubeda. İşe yarar mı bilemem ama fikir olması açısından paylaşıyorum.

-------------
https://hizliresim.com/zjMbaB" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2017 Saat 19:57
Orjinalini yazan: OguzhanKucuk61 OguzhanKucuk61 Yazdı:

https://youtu.be/Nm_3ftrLUZI" rel="nofollow - Link

Arka cam filmi sökme ile ilgili bir video var YouTubeda. İşe yarar mı bilemem ama fikir olması açısından paylaşıyorum.

Bunu biliyoruz zaten de maket bıçağı olayını merak ettim ben.

Mesajı Yazan: OguzhanKucuk61
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2017 Saat 14:50
Yeterince ceza kesilip yeterli gelir elde edildiği zaman, tekrar yasaklamak üzere yine serbest bırakırlar.
Sadece arka camın sorun yaratacağını düşünmüyorum bende.

-------------
https://hizliresim.com/zjMbaB" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: gogly35
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2017 Saat 00:00
trafiğe çıkınca korkuyorum ama bi türlü sökmeye kıyamıyorum çok alıştım yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum özellikle İzmir sıcağında yazın çok faydasını gördüm ama maalesef ülkemizin refahı  huzuru güvenliği için !! söktürüyorlar.. haftasonu yeterli cesaretimi toplarsam belki arka bagaj camı hariç yan camları sökebilirm diye düşünüyorum

-------------
308 VTI // 2009

Mesajı Yazan: Popomundo
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2017 Saat 18:48
Ve sonuç olarak ceza yiyen ceza yediğiyle kaldı parayla söktürenlerde söktürme parasıyla filmi çöpe attığıyla kaldı,bu ülkede hep böyle olmuştur 2000 yılında 96 model şahine lpg taktırdık lpg takıldığı için vergi aldılar 2 hafta sonra falan o vergiyi kaldırdılar verilen para gitti çöpe yazık millete...

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2017 Saat 23:18
Sökün beyler. Bunlara güven olmaz serbest derler. Sonra bir gecede bakarsınız arabanızda cam filmi var diye trafikten men edilirsiniz :)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2017 Saat 09:43
Bencede arkaşalar söktürmekte fayda var ne olacağı belli olmaz 

-------------
£MY__

Mesajı Yazan: bjk1903
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2017 Saat 15:55
1-2 Numaralar serbestleşecek Şuanda esnekleşti....

Mesajı Yazan: maximusti
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2017 Saat 23:01
anıt mezar girişinin önünde sürekli karşılaşıyorum trafik ekipleriyle, 
bir kez kendi aracımla geçtim, 3 araç durdurmuşlardı üçüde filmli, yer olmayınca beni es geçtiler, sonraki geçişlerimde filmsiz şirket aracı ile geçtim o yüzden sorun yok. 
istanbuldaki arkadaşlar dikkatli olsun yinede. anıt mezarın orada çok karşılaşıyorum. 

-------------
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2017 Saat 09:52
o kadar mal giriyor ülkemize dünyanın vergisi alınıyor açık tonlara serbestlik verilmesi gerekli araç daha rahat sürülüyor

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net