|
lastik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kozlarli
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2016 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2017 Saat 23:51 |
arkadaşlar herkese iii günler.
aracımdaki lastikler bitti michlen 32000 km de . lastik alacağım ama benim elimde lasitk çok erken bitiyor çalıştığım çevre deki yollar yüzünden genelde 35000 km yi geçmiyor. dunlop lastikte karar kıldım ama sizin yorumlarınız nedir bu lastik için ( http://kolayoto.com/dunlop-spfm800-215-55r16-93v.html ) yada siz hangi lastiği öneririsiniz. yollar genelde toprak yol dağ tepe heryere gidiyorum virajlı yollar hepsi.
|
|
trafik kurallarına uyalım:)
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Michelin yumusak hamurlu oldugu icin konfor yuksek ancak diger sert hamurlu lastiklere oranla cabuk biter pirelli sert hamurlu yada ben oyle biliyorum arastir istersen lineamdada vardi aracin uzerindeki ilk lastiklerdi 60 bin km deydi disleri gayet iyiyrddi simdide ayni model pirelli p4 206 da var 20 bin yaptim hala dis derinligi ilk gunkune yakin
Düzenleyen Karacocuk24 - 17 Ekim 2017 Saat 00:55 |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
35bin lastik için iyi rakam değil mi. bende goodyear var 15bin oldu lastik yarıya indi bile siz nasıl lastik kullanıyorsunuz taş gibi galiba. yol tutuşu filan iyi mi bari o lastiklerin merak ettim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğer topraklı ve stabilize yollarda kullanacaksanız. michelin - nokian - continental gelmez hocam yumaşak yapısından dolayı asfalt lastiği. eğer lastik alacaksanız
1-bridgestone 2-lassa impetus revo 2+ 3-prelli 4-falken lastiklerede bakmanızı ve araştırmanızı öneririm fiyat - performans lastiğidir. bu lastikler yapısı daha serttir ve daha uzun ömürlü olacaktır.
Düzenleyen sonerkyl - 17 Ekim 2017 Saat 10:36 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
kozlarli
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2016 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
be daha uzun bi yol yapabileceğim bir lastik arıyorum sonuçta 35000 6 ayda bi lastik değiştirmek zorunda kalıyorum maliyet olarak ağır basıyor o yüzden
|
|
|
|
kozlarli
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pirelli ye baktım gayet yumuşak bi lastikdi bana öyle geldi lasssa desen oldum olası sevmem o lastiği yanlız briston kafama yatan bilastik ama çok olumsuz yorum okudum o yüzden kararsız kaldım
|
|
|
|
M&K
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben geçen sene Nokian Weatherproof aldım. Hem karda hemde bu yaz kullandım ve çok memnun kaldım.
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
falken de yumuşak bir lastiktir bilginiz olsun.7 bin km dir kullanıyorum
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence lassa al ben memnunum tavsiye ederim lassa driveways güzel uzun ömürlü
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Lassayı kullanıp beğenmediniz de mi yorum yapıyorsunuz ? yoksa marka isminden ötürü mü önyargılısınız anlamadım ?
58 bin km de aldığım aracım şuan 98 binde, 40 bin km dir Lassa Greenways lastikleri kullanıyorum. Üstelik satın aldığımda üstünde takılıydı ve 3-4 bin km yol yapmıştı. yaklaşık 45 bin km kullanılan bir lastik ve bitmiş değil hala diş derinliği yeterli seviyede. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Bende yazlık petlas var.. 4 senelik lastik 30 000 yaptım toplamda.. Ama 2. senede işe yaramaz hale geldi ve 2 senedir de o şekilde kullanıyorum.. Sert ve yol tutuşu iyi değil.. Çok patinaj çekiyor ve sert olduğu için hemen parçalanıyor..
Ben paranız varsa continental veya michelin öneririm.. 16 jantı 1200 lira olmasa continental tadından yinmez.. Dipnot: Yazlık ta almayacam.. Kışlık lastiklerle satacam baharda.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |