|
ŞANZMAN YARDIM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
pöh
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2016 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2016 Saat 00:27 |
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR. 2012 MODEL 508 ALDIM YARI OTAMATİK. ARAÇ RAMPALARDA KAÇIRMA YAPIYOR ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR YADA HEPSİ Mİ BÖYLE
|
|
ÖNCE VATAN
|
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Onun ayarı olması lazım geçen wv caddy kullandim otomatik geri viteste yada duz viteste oda geri kacırıyordu
|
|
< |
|
pöh
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2016 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nasıl yapıldığı hakkında fikriniz var mı.
|
|
ÖNCE VATAN
|
|
onurksg
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokuşlarda manuel moda alıp kullanırsan sıkıntı olmaz.
|
|
2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure Auto6r..
|
|
Özgür3310
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Özgür3310
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İyi akşamlar.bende de aynı araç var.henüz yeni aldım ama,rampada kalkarken vitesi A ya aldıktan sonra 3 saniye tutuyor.bu normal.eğer siz o 3 saniyeyi kaçırıyorsanız araç kaçar,bu da normal.bu şanzumanların yokuş kalkış desteği 3 saniye.yanlışım varsa düzeltin.kendi aracında böyle.
|
|
Mustafa Toplu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |