|
Yağ Eksiltme.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2017 Saat 09:03 |
Arkadaşlar Günaydın.
9 eylülde yağ filtre değişimi yaptım..Hangi akla hizmetse 5w30 yağ koydurdum. (Aracım 220 binde 1.4 dizel buarada) Bu sabah kontrol ettiğimde çubukta yağ seviyesi yarıdaydı. Değişimden yana 1652 km yol yapmışım 1 ayda. Araca yüklenince siyah dumanımızda var.Sanırım yağ yakıyor benimki. Maddi durum kritik olduğu için biyerede götüremiyorum şu sıralar.. Sizce nedir ne yapılabilir? Satmak dahamı mantıklı? |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence abicim yağı değiştir tekrar gözlemle derim 5w30 yağ ince olduğu için eksiltme fazla yapabilir. 10w40 yağ ile değişim yapın derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha önce bizimde başımıza geldi. ince yağ olduğu için yağ yakma oluyor. 10w40 ile deneyin gerekirse katkıda koydurabilirsiniz.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Saolun cevap için.. iyice tükensin 10w40 yağ ile değiştireyim.. Yeni değişen yağ filtresini tekrar değiştirmem gerekirmi acaba?
Birde kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz katkı varmı? Düzenleyen Brcbyrktr - 13 Ekim 2017 Saat 10:41 |
|
Selox
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinali total 10W40 ben 5w40 kullanıyorum ama öneririm. Sıkıntı yok. Filtreyi de değiştirin tabi mutlaka pahalı birşey değil zaten.
|
|
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|
Brcbyrktr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
5w30 tam sentetik olsun belki bi faydasını görürüm diye düşünmüştüm ama 1 ayda yarısı gitti..10w40 yarı sentetiğe geçiş yapıcam.. olmadı bascam gresi motora.
Düzenleyen Brcbyrktr - 13 Ekim 2017 Saat 11:01 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |