![]() |
|
306 spor yay tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2017 Saat 11:56 |
|
Otomatik 2006 model 306 1.6 aldim onleri cok basik buna spor yay takiyim biraz yuksek dursun istiyorum yani camurlukla lastik arasinda 4 parmak falan olsun istiyorum kaclik yay kullanmaliyim bilenler yardimci olabilirmi ?
|
||
![]() |
||
ertuna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende 3.5 yay var ama 4 parmak yukarda değil orjinal yayları preslettir istersen istediğin ölçüde
|
||
2002 307 XT
|
||
![]() |
||
Macrostr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
|
|
||
![]() |
||
ertuna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
evet spor yay aracı basar
|
||
2002 307 XT
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
4 parmak tam kalmaz 3 parmak civarı 3.5 cm yay ile elde edersin.
Marka olarakta eibach öneririm biraz pahalı ama kaliteli yay ben eski 106 da kullanmıştım, fk yıda 206 da kullanmıştım ama pek memnun kalmamıştım |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |