|
206 far takma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2017 Saat 10:38 |
arkadaslar 206 aracıma yenı far aldım onlere takmak ıcın tamponu ındırmekmı gerek ?
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba sökmene gerek yok kaputu açtığında farların arka tarafında kapak var onu çıkartıyosun daha sonra farın arkasındaki soketi söküm mandalını açıyorsun. içerisindeki ampulü çıkarıyosun
|
|
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ampul demiyorum ön farlar degısıcek lamba degil abi
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba kardeşim farlar için de tampon sökülmesine gerek yok ön panjuru farın altındaki çıta bir zaten sökünce far vidalarını görürsün.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
@kocak hocamın dediği gibi panjuru Sökmen yeterli farları almak için. Yeni far fotoğraflarını bekliyoruz :)
|
|
ziya alp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oguz abı 0 far aldım abı orjınal degıscek olan farın 1 ayagı kırıktı kaynaklı ıdı farın ayagı plastık kaynak cızıklı ıdı bende 0 alım dedım bıde led zenon aldım
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İyi yaptın ziya hayırlı olsun. İnşallah sıkıntısız takarsın. Foto at merak ettim :)
|
|
hzr206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
internette çok kolay anlatan video var 15 dakikada sökebilirsiniz sökümü çok kolay 10 luk lokma ile direk sökersiniz
|
|
ziya alp
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyw led zenonda bı sıkıntı cıktı yenısı gelcek farla bırlıkte takıcaz orjınal olanla arasında cok buyuk farklar var montajlim aticam
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |