|
Teyp Kodu Hk.(çözüldü) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Darkgod
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2017 Saat 10:27 |
Merhaba
Teyp kodu için yardımcı olur musunuz lütfen ? Tamirci aküyü sökmüş ve teyp kod istiyor. Sorunum çözüldü cevabı 3-5 mesaj aşağıda. Düzenleyen Darkgod - 13 Eylül 2017 Saat 19:40 |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Darkgod
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevap için teşekkürler , nasıl giriş yapılıyor acaba kod girişi de ayrıca bir meseleymis.
Yine de direkt kodu söyleyen olursa makbule geçer. Düzenleyen Darkgod - 08 Eylül 2017 Saat 10:57 |
|
Mustafa 070777
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa 070777
|
|
|
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
bu kod sorma olayı modelden felanmı farkediyor benim birçok kere akü felan söküldü ama kod sormadı
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
peugeot servisine veya elinde peugeot programı olan bir tamirciye gidin teyp i sizin aracın şaşesine kodluyor bir daha o sorunda kalmaz ..25/30 bir ücret alırlar ben yeni bir teyp almıstım onu serviste 25 tl ye şaseyi girmişlerdi suan sorunsuz aküde sökülse teypde sök tak yapılsa artık o aracda sorunsuz çalışır
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Darkgod
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorunum çözüldü ihtiyacı olanlar için yöntemi http://www.radio-code.lt teyp i söküp yanında bulunan seri no ve parti numarasıni girip ücretsiz şekilde kodu alıp denedim ve oldu.
|
|
umut45
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı akşamlar bebekler bebeği 206 mı istemeyerek sattım ailem genişlediği için, fakat orjinal radyo kasetçalar teybim bende kaldı alan arkadaş usbli olanı istedi, fakat sökünce kodu bozuldu, eski kodunuda bilmiyorum, nasıl bulurum yardımcı olacak varmı dır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |