|
araba çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
spade
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2017 Saat 10:41 |
merhhaba arkadaşlar ve iyi bayramlar.
1000km yol yaptim araba gık demedi şimdi tatilde istanbuldan çok uzaktayim. Dün gece en son park ederken Canavar gibi çalışan 206cc az önce markete gitmek üzere bindiğimde çalışmadı! Kontak dönüyor radyo vs çalışıyor Fakat arabayı caliştirmak icin cevirdigimde araba kapaniyor. Yol bilgisayarının göstergesi yanıp yanıp sönüyor..7 saat önce çalışan şey ve sorunu olmayan şeyin nedir derdi? Acil bir sekilde yardimci olunursa sevinirim. İstanbula dönmem gerekiyor fakat elim kolum bağlı şu an :( |
|
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Akü bitik. oto vites değilse iterek çalışır
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen akü bitik
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Baba akü yok :)
|
|
erdiano
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk akla gelen şey akü onu da arkadaşlar yazmışlar fakat radyo çalışıyor denilmiş. Akü bitince radyo da çalışmaması gerekmez mi? Kışın benim de basima böyle bi durum geldi. Arabayı stop ettim 5 dk sonra çalışmadı. Far radyo tum elektronik aksam çalışıyordu ama araç marş basiyor çalışmıyordu. Arıza sigorta kutusunda çıktı. Bi bilgisayara bağlatıp cikan arızaları bi peugeot ustasına sorun. Ben de sigorta kutusunun içindeki rölelerden biri bozulmuştu.
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
307de akü bittiği zaman kontağı açınca herşey normal ama marşa basınca kadranda ünlem yanıyor, tüm ışıklar gidiyor..
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben devir sensöründen kaynaklı olduğunu düşünüyorum aracınıza yakın zamanda tamir bakım yaptırdınız mı :? devir sensörüne dokunulduysa sensör temassızlık yapıyorsa araç anlattığınız gibi her fonksiyonu çalışır sadece marş basmaz bilginize arızasını bulunca burudan paylaşırmısınız .
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Marş rolesi ve akü kutup başlarinin gevşekligini kontrol etmekle başlayin.umarim en kisa surede halledersin, gecmis olsun
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
spade
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2016 Konum: göztepe/ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim. Arabanın komple aküsü bitmiş yeni akü aldım şimdi maaşallah canavar gibi çalışıyor. Kontağa dokunduğum.anda araba çalışıyor😁
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |