|
Peugeot AYNA LED UYGULAMASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ilkay
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2017 Saat 22:57 |
Arkadaşlar Resimler kötü olabilir telefon kalitesinden :) Beğenen yapmak isteyene yardımcı olurum .
Ledler sag ve sol sinyalde ve 4 lülerde yanıp sönüyor. Gaz pedalının altındaki ledler aracın kapıları acıldıgında yanmaya başlıyor aracı park edip kapıları kapatınızda sönüyor ayrıyetten bir buton ekledim tamamen kapatada biliyorsunuz. Düzenleyen ilkay - 17 Ağustos 2017 Saat 23:02 |
|
tsufrankwoli
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok güzel olmuş, kiskandım, Direksiyonda çok iyi nerede yaptırdınız ya da nereden aldınız?
|
|
ilkay
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler Direksiyon kılıfı 50tl aldım deri kendim uyguladım .
Düzenleyen ilkay - 17 Ağustos 2017 Saat 23:42 |
|
ertuna
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eline sağlık güzel uygulamalar bunları resimli anlatım şeklinde hazırlayabilirmisin mesela aynlara led sinyali nasıl taktın kanloyu nerden çektin gibi bunları detaylı fotoyla anlatabilirsen hepimiz için gayet faydalı olur teşekkürler 😊
|
|
ilkay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Onların hazırlını yapıyorum yakın bir zamanda yüklemeyi düşünüyorum. :)
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elleeine saglik , guzel olmus.
Devamini bekliyoruz ilkay |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel çalışmalar ilkay devamını bekleriz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guzel olmus ellerine saglik.
Yapim asamalari detayli resimler bekliyoruz |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
ilkay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler hazırlık aşamasındayım hepsini eklicem.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel olmuş.Sizinkide o tarzmı bilemiyorum ama bu ledlerin yürüyenleri var onlar hoşuma gidiyor,bir zaman niyetlendim bende yapmak için sonra döşemeler falan sökülecek iş çıkacak diye bıraktım kaldı öyle.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
ilkay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yürüyen nasıl oldunu bilmiyorum ama döşeme falan sökmeden yapmıştım ben
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sadece yanıp sönmek yerine hareket halinde ilerliyor.Hocam ayna camını söktük ledleri yapıştırdık kablolarıda çıkardık aynanın ucundan topladık yerine taktık,sonra bu kablolar döşeme içinden geçip kapı körüğünden sigorta paneline,ordanda çamurluk sinyallerine ek paralel bağlantı.Daha pratik bir yol varsa tavsiyeleri alabilirim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
ilkay
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim uyguladıgım Çamurluk sinyal dir en kolay yöntemi bu benim daha kolay bulabildigim bir yer yok acıkcası
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |