![]() |
|
Park lambasına gündüz ledi bağlayabilir miyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2017 Saat 19:59 |
Arkadaşlar merhaba. Bu sitelerde satılan harici ledlerden alıp alt ızgaraya montajlayıp park lambasının soketini lede bağlayıp park lambasını devre dışı bırakmam mümkün mü?
Düzenleyen Oktkor - 22 Temmuz 2017 Saat 19:59 |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parklara bağlayınca, parkların açılmasıyla yanması durumu yapılabilir abi. Sokete de t10 takmazsan iptal olmuş olur
![]() |
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Mümkün. Genelde şöyle yapıyorlar ama parkla led beyaz olup ikisini birden açık kullanıyor insanlar. Parkları iptal etme amacını anlamadım ama dediğim gibi belki biraz daha hoş olur |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Voltaj falan ayarlaması olacak mı. Sigorta yakmayalım sonra? Yapan var mı bu işi?
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Arkadaşım Çin'den 10 -15tl ye satılan drl modüller bar kendi aracımda kullanıyorum. Şirket akünun artı eksi sine bağlanıyor diğer ucunda led bağlanacak. Araç çalışıp akünün voltajı yükselince Otamatik çalışıyor kesme biçme cart cırt işi yok istediğin zaman iptal edebilirsin.
|
|
![]() |
|
Bu güzelmiş. Senin aldığının linki var mı hocam? Bir göreyim ona göre bakayım ya da ondan alayım. |
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Hepsi zaten 12v yakacak birşey yok |
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar. Bir cahili daha aydınlığa kavuşturdunuz. Sağ olun. Var olun.
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
AliExpress sitesine girip arama motoruna drl modül yazarsan envayi çeşidini bulabilirsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Estağfirullah insan bilmediği şeyden çekiniyor normal olarak Şen'inle alakalı birşey değil herkeste var bu |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
@Oktkor abi yaparsan paylaşmanı isterim. Fikir olur bana da, yapacaklara da. Bende istiyorum gündüz farı ama, normal şeritlerden mi alsam sinyale takılandan mı alsam bilemedim.
Sinyale takılan dediğim budur, Link Bu da şık görünüyor abi, düşünebilirsin bence. |
|
![]() |
|
Benden önceki sahibi arkadaşım xenon falan takmış araç sıkıntı çıkarmış. 407'ler bildiği kadarı ile elektronik konusunda biraz eklemelere karşı hassas. O yüzden mümkün mertebe en basit yolu denemek istiyorum. Parka takmak istememin sebebi de istediğim zaman aç kapa yapabilme durumu olduğu içindi.
O sinyale bağlananlar çok daha güzel oluyor. Bu işlerden anlasam far içine monte edecek şekilde esnek olanlardan alırım. Hatta ben bu işlerden anlasam sisleri dönüş yönüne göre yanacak şekilde de ayarlamak istiyorum. Yeni model arabalarda bu özellik var. Sisler değil de ekstra bir ampul koymuşlar sanırım. Fikir çok zaman ve bilgi yok. :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Son dediğin lafa dibine kadar katılıyorum. Ama bir de şöyle bir durum var. Ne kadar orjinal yapılırsa yapılsın, fabrika çıkışı gibi olmuyor.. olamıyor. Görüp heves ediyoruz. Bazen küçük dokunuşların da dozu kaçıyor :))
|
|
![]() |
|
işte tam da o yüzden onlycihan arkadaşımızın dediği ilkokul basit devresini yapacağım. Pil+kablo+lamba=ışık. :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
AYnen abi bakalım nasıl olacak :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |