![]() |
|
1 Temmuzda başlayan Hız Koridoru Uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2017 Saat 11:27 |
|||||||||||
Bir çoğunuzun haberi vardır. 1 temmuzdan itibaren hız koridoru denen sistem devreye alındı.
Duymayanlar için kabaca şöyle tarif edeyim: Diyelim ki istanbul gişelerden çıktınız ve Ankara ya gidiyorsunuz. mesafe 450km. Hesaplanan yolun bitiş süresi 4 saat 15 dk. eğer siz bu sürenin altında bir zamanda Ankara gişelerinden geçerseniz size 120 km/s hızı aşmış gibi ceza yazacaklar. Bu yollardan belirlenen süreden kısa sürede geçerseniz kesin ceza yediniz denebilir. Ben de pazar günü sakarya karasu ya giderken biraz gaza fazla basmış olabilirim. Umarım ne gişeden ne de radardan ceza yemem. Siz de yememeye çalışın
Düzenleyen uzunca961 - 18 Temmuz 2017 Saat 11:29 |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
Bu verilere bakınca hata var gibi geldi bana...
Otoyolda hız limiti 120.. 3 saat 120 ile gitsek 360 km yol alırız... Adana şanlıurfa yoluna 3:45 demiş.. bu 45 dk süre nerde harcanacak... Yada Izmir aydın yolu..1 saatte 120km gideceğime göre 1 saatten az olması lazum... yani. 75 le gitmek gerekiyor... Sistem düzgün çalışana kadar yine mağdur olan vatandaş olacak |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
Hocam sistem zaten yeteri kadar enteresan ama sanırım o süreleri şöyle hesaplamışlardır. Tahmini hız sınırının belli yerlerde 50 70 olmasındandır
|
||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |