![]() |
|
Anahtar Kabı Değişimi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2017 Saat 13:42 |
||
![]() CHINA dan sipariş verdiğim sustalı anahtarım geldi yanlız bende anahtarın tuş hizaları farklı birde içindeki kart orjinal sustasız anahtarın şekliyle aynı ben bu kabları bir birine aktarmam mümkün mü ? mümkün değilse hiç yeni gelen sustalının kutusunu açmayıp satarım ![]() Hem susutalı boş kutu + silikon kılıf Düzenleyen Peugeot35 - 12 Temmuz 2017 Saat 13:43 |
|||
![]() |
|||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
chinadan aldığın senin anahtardan daha doğru bence :) Senin anahtar orijinalden hatalı. Resmen kaydırma yapmışlar. Zaten o yuvarlağın kenarına doğru basmışsın orası içe doğru esnemiş görünüyor sanırım.
Diğer sorunu anlamadım içini aç ikisinin de bak. Görmeden bir şey demek mantıksız. |
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
silikon kılıfa ne kadar diyorsun :)
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ikisine bir 40 tl istiyorum.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
bence aldığım yanlış :) çünkü tuş nerdeyse hemen altında basma yeri mevcut kaydırma kesinlikle yok resimlerde görünüyor. içindeki kart farklı orjinal üçgen anahtarı kumandalıya çevirebilirim bu kart ile. ne yazıkki bu sustalıya uyum sağlamadı.
|
|||
![]() |
|||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
||
Yeni aldığının içi nasıl peki hocam?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
bunun aynısı uygun olan kutu içindeki kar bu olması lazım. https://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.escancilingir.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F09%2FSustal%25C4%25B1-Anahtar-Ar%25C4%25B1zas%25C4%25B1-ve-%25C3%2587%25C3%25B6z%25C3%25BCm%25C3%25BC.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.escancilingir.com%2Fsustali-anahtar-arizasi-ve-cozumu%2F&docid=CLnVSDYtC1fhiM&tbnid=yr7637OjBUyHjM%3A&vet=10ahUKEwiugZyC0oTVAhWGA5oKHREbD_8QMwhAKAcwBw..i&w=500&h=212&client=opera&bih=658&biw=1366&q=sustalı%20anahtar&ved=0ahUKEwiugZyC0oTVAhWGA5oKHREbD_8QMwhAKAcwBw&iact=mrc&uact=8 |
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Benim anladığım kadarı ile senin orjinal anahtar sustalı değilmiş. Normal düz anahtarı sustalıya çeviren kap takmışlar.. Aynısından bulman lazım..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
yanlış değilsem peugeot 307 de sustalı anahtar yok tamamı çevirme çünkü benim aldığım anahtarların aynıları şahin doğan tipo onun gibi arabalarda da kullanılıyor sadece ucundaki anahtar değişik kabuk aynı. orjinal anahtar üçgen şeklindedir ikitanedir birisi kumandalı diğeri düz olarak fabrika çıkışlıdır. yanlışım varsa düzeltin çoğu peugeot kullanıcılarında hatta pugun ilk sahibi olanlarda bile bunlar var. |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
aynen hocam ben 206 aracım için linkteki üründen aldım sıkıntısız kullanıyorum.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
soner hocam benim kabuk içindeki karta bu kabuk uyumlu mudur ? uyumluysa sipariş vereyim güzelmiş.
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
uyumlu hocam ben kullanıyorum senin kartla benimki aynı sıkıntı olmaz. ama ucu nasıl senin düzmü yoksa içgen tip olan mı ona dikkat et
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
ucu düz ?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
sustalıdan vaz geçtim orjinal anahtarın tuşlusundan alıp kartı montaj ederek öyle kullanacam yanlız chip elimde kaldı japonla yapıştırmışlar oynamasın diye bende çekince kırıldı chipi anahtarcıdan mı almam gerek.
|
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
@Peugeot35 2005 sonrası pejolar orjinal sustalı. Doğru diyorsun.. Arkadaşın 2003 307 xt premium vardı sustalı değildi..
|
|||
![]() |
|||
mustafa46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2017 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa46
||
sonerkyl kardeşim senın attıgın lınke kesın uyuyormu 307 nın anahtarı
|
|||
![]() |
|||
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
||
resimlerde göründüğü gibi sustalımın cipini kutuya japonla yapıştırmışlar bende çıkarırken cipi kırdım sonucu kötü oldu. anahtarcıları aradım kırılan cipe 100 tl para istiyorlar. sustalı desen zaten dağılmış çöplük anlaşılan hoşuma gitmeyen sustalıyı değişmek maliyetli oldu. bilindik devamlı gittiğim anahtarcıya gittim orjinal tuşlu anahtar kabı + cip + anahtar ucunun açılması hepsi 100 tl anlaşarak sıyırdık bugün şanslı günümdeydim sanırım. YENİ ORJİNAL ANAHTARIM NOT: yanlız bana söylenen şu yedek anahtarım olmasaydı maliyet 4 katı + bilmeyen biri olsa cipi arabaya bağlanarak tanıtsa merkezi kilit devre dışı kalır dedi bunu bilmeyen anahtarcılar yapıyormuş genelde neyseki ucuz atlattık yedek anahtarın cipini yeni çipe kopyaladı ! |
|||
![]() |
|||
||
geçmiş olsun olsun hocam bende yedek anahtar yaptım maliyet 35 tl tabi aracın securty codu elimde olduğu için peugeot planet programı ile tanttırdım ankarada arkadaşa
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |