![]() |
|
307 oil pressure too low |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ınsallah ulasırsınız valla ole alın yapın dersenız ustalar bı araba parası alır :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim berk bey
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
ALTERNATÖR YANDIYSA STOP IŞIĞI VE TÜM ARIZA LAMBALARINI YAKAR MOTOR TİTREYEREK ÇALIŞIR VE 1. 2. VİTESTE YÜRÜME HIZINDA GİDER YOKUŞ ÇIKMAZ KURTARICI İLE ÇEKERSİNİZ
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
YOK ÖYLE BİR SIKINTI OLMADI ŞÜKÜR.YANİ ASLINDA BİRŞEYİ ETKİLEMİYOR BU DURUM UZUN YOLADA GİTTİM YAKLAŞIK 2500 KM ARIZA CIKARTMADI FAKAT CANIMI SIKIYOR.BUJİLERDEN DEĞİŞTİRMEYE BAŞLICAZ MALZEME OLARAK BOSCH KULLANICAZ VE SONRA BOĞAZ KELEBEĞİ DEĞİŞTİRCEZ EĞER DÜZELMEZSE BİLGİ VERİCEM DURUMDAN
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
konuyu güncel tutablirmiyiz? belki başına daha önce bu tip bir olay gelmiş arkadaş yardımcı olur
|
|
|
|
![]() |
|
mustafaali_84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafaali_84
Slm karde bendede ayni problem var 5065421928 tel goruselim
|
|
M
|
|
![]() |
|
sovcont ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Arkadaşlar benim araçta da aynı problem var. 1.4 motor benzin+lpg mevcut. Araç ısınınca rolanti düşüyor ve bu hatayı veriyor. İnternette aradım taradım bulamadım bir sonuç. Sizler ne yaptınız, düzel di mi?
|
|
![]() |
|
erdiano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Aynı sorunu ben de yaşadım. Ustaya sordum boştayken yapıyorsa sorun yok dedi. Araç stop ederken yağ basıncı düşer bu yüzden de o uyarıyı verir dedi. Burda asıl sorun aracın rolantide çalımak yerine stop etmesi. Bunun sebebine de "bilmem bişey kelebeğine" pislik girmiş olabilri dedi (kusura bakmayın 5 aydır araç sahibiyim ve yeni yeni araç parçalarını öğreniyorum). Temizletsen de olur ama 1 hafta falan benzinde kullan kendi kendine de temizleyebilir dedi. Ama nasip olmadı temizletmek çünkü şu başlıkta bahsettiğim bir problem yaşıyorum şu anda. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43489&title=kayseride-peugeot-doktoru-onerisi-acil
|
|
![]() |
|
gökhan90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2017 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
aynı sorun bende de şuan var. araç 207 gt thp. anlattıklarının aynısı oluyor. motor ısındıktan sonra rolanti sıkıntısı oluyor. 1200 devirde sabit tutunca 100 devir inme çıkma yapıyor. 1.v kalkarken gaz kesiyor ve birden veriyor. durduğu yerde stop yazarak devir oynuyor ve yağ basıncı düşük hatasını veriyor. Dyno' da 147 hp verdi ama 75 hp araç gibi. 1 . viteste ivmelenme sıfır.
SEN ÇÖZüM OLARAK NE YAPTIN YADA NASIL BİR DENEYİM EDİNDİN PAYLAŞIR MISIN? kafayı yeme seviyesine geldim...
|
|
![]() |
|
MUHSİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Merhaba
Aracın rolantisinin 6000-7000 lere düşmesi yağ basıncınızı düşürüyor. yağ pompası motordan hareket aldıgı için bu devırler yeterli yag basmasını engellıyor. normal devir 8000 olması gereklı. devırdekı bu düşüklük ve dalgalanmalr maf ve map sensöelerınden kaynaklanıyor olabılır. eger onlarda bır sorun yoksa iş enjektörlere kadar uzayabılır. iyi günler.
|
|
SAATLER DURSADA AKIP GİDER ZAMAN. SEN SAATSİN, BEN İSE ZAMAN.
|
|
![]() |
|
MUHSİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
kalkışlarda gaz yemem gibi bir sorun varmı?
|
|
SAATLER DURSADA AKIP GİDER ZAMAN. SEN SAATSİN, BEN İSE ZAMAN.
|
|
![]() |
|
cetinolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
Merhaba benzer durum benim 307de de olmuştu. Eğer hafif bir yanık yağ kokusu hissediyorsanız yağ filtresi ya da pompası dişlilerinde mi ne bir kırılma oluyormuş. Değiştirdiğimde düzelmişti. İşçilik dahil 50-60 lira vermiştim 2016 yılında. Ankarada iseniz 3 yıldır düzenli olarak tüm bakımlarımı yaptırdığım ustama yönlendirebilirim.
Eğer hareket halinde giderken boşa aldığınızda stop ediyor veya edecekmiş gibi oluyorsa da gaz kelebeği ya da boğaz kelebeği temizliği gerekebilir. Ben rutin her 50 bin kmde temizletip ayarını yaptırırım. Umarım sorununuzu çözersiniz. Düzenleyen cetinolcay - 08 Temmuz 2017 Saat 13:27 |
|
Love the life you live, live the life you love !
|
|
![]() |
|
isa_car ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2018 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Herkese merhaba, aracım 307 1.4 benzin/lpg manuel. Aracıma lpg taktırmak istedim, motor ustam ve başka bir lpg ustası taktırmamamı ve sürekli devir dalgalanması sorunu yaşayacağımı söyledi fakat mecburiyetten taktırdım.
Sorun aynı ve hala tam olarak düzelmiş değil. Hızımı azaltmak için debriyaja basıp yavaşlayınca "oil pressure too low" uyarısı alıyorum. LPG taktırdığım yerin yapmadığı kalmadı ama hala tam olarak düzelmedi. bıktırdı artık diyebilirim. Baştan itibaren sorunu yaşayan arkadaşların son durumu nedir acaba? Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
acg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2021 Konum: milas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba bende 2006 model 307 kullanıcısıyım. yıllardır aynı sorun benim aracımda da var. motor ısındığı zaman özellikle uzun yolda ani devir düşüşünde (ışıklarda, durmaya yakın yavaşlamalarda vs) ve vites boşta olduğu zaman ekrana "engine oil pressure too low" hatası geliyor. Bununla ilgili yapılanlar;
1. Servisce önce yağ filtresinden kaynaklandığı söylendi yağ filtresi değişti 2. Yağ Müşürü değişti 3. Aracım yağ eksiltiyordu motor yapıldı. (Motor yapıldıktan sonra hatayı almam diye düşünüyordum) 4. Son olarak yağ pompası değişti. Bu çözümlerin hiç biri işe yaramadı. Aynı durumlarda aynı hatayı almaya devam ediyorum. Çok sinir bozucu bir durum. Hatayı çözebilen varsa cevapları bekliyorum. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Aracın motor tipi 1.4 16V 90 HP bana tel bırak ismailkayay0215653@gmail.com
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |