|
Bu kabloyu Kullanabilirmiyim ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2017 Saat 13:54 |
|
Merhaba bugün iş yerimize gelen kaynakçılardan kablo aldım daha doğrusu burda büyük bir iş aldılar adamlar geldi baktım adamın çantada kablo var abi alayımmı bu kabloyu lazım dedim al dedi 4,5 metre civarı bir kablo resimleri aşağı eklicem anladığım kadarı ile kablonun markası kaan 35 mm2 yazıyor. Esnek sayılır çok fazla sert değil
evde soundmagus marka sigortalık (http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-114-200-amper-sigortalik-ve-sigorta-p-OTAKTSM114 ) ve blok dağıtıcı (http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-414-dagitici-blok-1-giris-4-cikis-p-OTAKTSM414)var kablo için makaron var içinden geçirip kullanırım diyorum. Anfi olarak pioneer gmx 624 ve Roadstar RDA-1010 Mono anfi kullanıcam |
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
35mm2 yaklaşık 2awg ye denk gelir. gayet iyi kalınlık.
bende aracımda 2awg kablo kullandım. kullanacağın sigortanın en az 150a 200a olması gerekiyor. çünki mono amfiler bir hayli güç tüketiyor. blok dağıtıcı ve sigorta kutusu için mutlaka 2 awg kablonun rahat sığıp sığmayacağını bir sor, çünki genelde yuvası küçük olan kutulara kabloyu incelterek takmayı öneriyorlar. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Teşekkürler benim sigorta zaten 200 amper ve 0 awg giriş çıkış dağıtıcıda aynı şekil 0 awg giriş 4 tane 4 awg çıkış dağıtıcıdan anfilere mesafe kısa diye 4 awg ile giricem
|
||
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
ihtiyacın olursa 1 mt ye yakın 2 awg kablo var elimde, ücretsiz verebilirim.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
doganatak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|
Teşekkür ederim düşünmen bile bir incelik şuan için elimdeki kabloların şaseleme dahil yeteceğini düşünüyorum. İhtiyaç olursa bilgi veririm sağolasın
|
||
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |