![]() |
|
geri görüş kamerası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kozlarli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2016 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2017 Saat 19:07 |
s.a arkadaşlar herkese kolay gelsin. aracıma geri görüş kamerası taktırmak istedim serviste 750 tl gibi ücret talep ettiler aracım 2016 partner tepee allure paketi araçta ekran bulunuyor sadece kamera takılması gerekiyor bunu daha uygun fiyata nasıl yapabilirim yada sadece kamera alıp bir yere taktırmam gerekiyo . sizce nasıl bir kamera almalıyım .
|
|
trafik kurallarına uyalım:)
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın üzerindeki ekranın marka modeli nedir?
ona göre kamera tavsiye edelim. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence dışarıda bir yere yaptırın, ben benim aracım için ekran, kamera, tv, vs. için 1000 TL civarı bir fiyat almıştım.
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
daha yeni ben taktırdım 7'' ekran park sensörü ve kamera 450 tl ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Kamera takınca iş bitse keşke.. Geri vitese bağlı mı bakalım ekran, vitese atınca kamerayı nasıl çalıştıracak?
|
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Hocam genelde ekranlarda özellik var görüntü gelince ekranı acıyor otomatik olarak. Sadece geri vites lambasından elektrik çekilecek kameraya kameradan görüntü ekranın video girişine takılacak o kadar. Video girişi ekranı sökünce görünür açıkta değil. |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
O zaman üniversal kameralar hep olur.. Bak güzel işmiş.. Sağa sola para vermeye de gerek yok.. Azıcık elektrikten anlayan birisi halleder bunu..
|
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Google a yaz kesin yapan birileri vardır bulursun |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Tamam kamerayı aldınız. Geri lambasına da bağlantı yaptınız o da güzel. Geriye taktınız vitesi, kameraya elektrik gitti kamera çalıştı görüntüyü ekrana yolladı. Ekran o görüntüyü otomatik olarak alacak mı? Almazsa her seferinde o girişi seçmek gerekir.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bazı harici navigasyon cihazları bile otomatik olarak alıyor görüntüyü.Zaten cihazda video çıkışı olduğu sürece görüntüyü otomatik almaması için bir sebep yok genelde o çıkış bu işlem için koyuluyor cihaza.Bağlantı yapacağınız cihazda kamera çıkışı varsa her türlü kamera bağlanır delmeyede gerek yok plakalığa takılanları mevcut araçta uygun yer olduğu sürece.Harici olarak 4-5 inçlik ekranlarıda var sadece kamera kullanımı için yanlız böyle yapıldığında hem ekrana güç bağlantısı yapılacak hemde kameraya tetik verilecek geri vitesten.İlla double teyp yada ekran olmasına gerek yok yani.Kamera tercihi kullanıcıya kalıyor.
Düzenleyen samet206 - 02 Temmuz 2017 Saat 03:12 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Harici navigasyonların çoğu otomatik olarak alır evet ama söz konusu orijinal ekran olduğu için ben almayabilir dedim. Malum adamlar bir üst modelini satmak nerdeyse harici girişleri kaynak makinesi ile kapatıp satacaklar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |