|
peugeot 208 1.4 motor hatası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tolga0606
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga0606
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2018 Saat 00:28 |
arkadaslar arızanız turbo elektrovana 80 tl parça değiştirin sorun halloluyor bendede aynı sıkıntı vardı düzeldi
|
|
ugur7777
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞIM AYNI SORUN BENDE DE VAR SORUNUU ÇÖZEBİLDİNMİ
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Aracın hiç hata koduna baktırdınız mı genelde bunu motor sıcakken yapıyorsa bir kaç sebebi olabilir. yağ soğutucusu - elektrovana - turbo ve hortumları - enjektörler - kızdırma bujileri vs. bunu araç hareket halinde yazılı olarak bir uyarı çıkıyormu peki.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
muratmaden
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratmaden
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
slm arkadaşlar 4 ay önce aldım 2013 model dizel aracımda garip bir arıza var arıcı şehir işinde kullandım zaman hiç bir sorun yok ama uzunyola çıktım zaman 100km hızda bir sorun yok ama 100 km de yukseldin zaman motor hatası yanıyor ve araç devirden düşüyor ve bir süre sonra güzeliyor sonra hine yanıyor neden yapar sizce ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |