|
Airbag ışığı sönmüyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2017 Saat 18:54 |
Merhaba
Airbag lambası sönmüyor sürekli yanıyor. Benim yapabileceğim bir şey var mı. Bu arıza neden oluyor. Tamiri nasıl Bagaj kapağındaki 3.stop lambası bozuk yollarda gevşeyerek cama çarpıyor o da uyuz bir ses yapıyor. Bunu nasıl eskisi gibi sıkıştırabilirim. Düzenleyen x571 - 28 Haziran 2017 Saat 01:14 |
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu güncel dir
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sürekli yanıyorsa airbağ sarıgısı kopmuş olabilir hocam. bir ihitmal de direksiyon alt kapağını sökün oarad soketler olacak onları kontrol edin benim 206 soketlerden biri gevşemiş yerine oturttum bir daha yanmadı. 3. stop gelince arkasında söküp koltrol edin tırnakları felan kırılmış olabilir. vidalı vida yuvalarını kontrol edin. genelde vida ve somunları fazla sıktıklarından iç kısımdan da kırılabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sürücü koltuğunun altında Bir soket vardı onu kurcaladım airbag ışığı söndü sorun oradaydı sanırım. Çok da cins bir yerde el girmiyor. 3.stop u da uygun bir zamanda kurcalayacağım |
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yaw dostum aynı sorun bendede var eskiden tektük yanardı airbag simdi sürekli yanıyor.direksiyonun altındaki kapağı açtım ama dedikleri gibi bir soket yok benimkinde.Benim asıl merak ettigim şu koltuk altındaki soketler..Nerdedir nasıldır bir bilgi verirmisin bana..imkanın olursa fotoğraflayabilirsen sevinirim.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koltukta airbağ varsa altında soket olur abi 206 larda en çok direksiyon dan kaynaklı oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Aynen dedigin gibi soner..sabah sabah arabanın içinde çeşitli pozisyonlara girdim kablo görecem diye..tek gördüğüm koltuğun kırık olduğu..kurcaladıkça bişiler çıkıyor..en guzeli olanı kabullenmek sanırım
|
|
sosyetetr
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyetetr
|
kardeş benimde airbek lambası yanmıyor kornada çalmıyor ön takım yaptırdıktan sonra oluştu şimdide airbek sargısı diyorlar yenisi 550 tl
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |