|
206 Pandizot |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2017 Saat 14:46 |
|
merhaba arkadaşlar.
orjinal pandizotu kesmeye kıyamadığım için 206+ uyumlu pandizot arıyorum istanbul içi. 2 oval kolon yuvalı arıyorum. elinde olan bildirirse eğer. iyi günler.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
veya yakın civarda Bayrampaşa, Esenler, Fatih civarı yönlendireceğiniz birisi de olsa olur.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende orjınalı kesmemek ıcın mdf den yapılmıs pandızot buldum.
Ama cok ses yapıo bozuk yollarda takur tukur Napsam sesı azaltırım acaba bılemedım |
||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
Sabitleyebilirsin ama çıkartman gerekirse zorlanırsın. Ben köşelerinde cırt bant kullanmayı düşünüyorum. Öyle olursa yarı sabit olur. |
||
|
||
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cırt bant mantıklı, deneyeyim bi ara |
||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
Arkadaşlar çok iyi yapan birisini buldum.
Arkadaşın focus3 ve benim 206 ya yaptı. Gerçekten fabrikaya yaptırsak bu kadar güzel olurdu. Adreside kartaltepe mah. Mercan caddesi no 3. Pandizotçu mehmet usta. Detaylı fotolarını yine atıcam. Buda focus Düzenleyen maximusti - 17 Haziran 2017 Saat 21:45 |
||
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Orijinale dokunmadan yenisini mi yapıyor ? Kaça yapıyor ayıptır sorması ?
|
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
|
Hayırlı olsun Mustafa çok güzel olmuş güle güle kullan |
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
Orjinale dokunmuyor. Kendisi direk medefe kesip üzerini dolduruyor. Bize 170 e yaptı. Fiyatlarıda ortalama 170 200 civarı. |
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |