![]() |
|
Acil yardım aracım gitmiyor tekliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Vethekyunus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2017 Konum: Kirikkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Vethekyunus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2017 Saat 19:07 |
Aynen öyle hocam bana dediği laf lpg ustasının bunun ayarla alakası yok değerleri fazla çıkıyor ne yapmamız gerekiyor kim yapacak bunu o zaman dedim benzinde düzeldi lpg de yapıyor sadece dedim. Değerleri fazla buna 1 depo benzin al bitene kadar benzinde bin sonra gel ayar yapalım dedi. Bizde başka ustaya gittik yaptı çok şükür
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
probleminizin çözüldüğüne sevindim hocam. her usta usta deil hemen parça değiştirip ne koparırsak peşindeler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Vethekyunus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2017 Konum: Kirikkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Vethekyunus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buji ve bobin değişti benzinde teklemesi durdu gazda devam ediyordu. Lpg ayarı yapalım dedik olmaz dediler bir kaç yere sorduk ayarla alakası yok dediler. En sonunda bir usta bulduk o yaptı ayarını düzeldi şu anda lpg de de sorun çıkmıyor. Umarım bir daha kimsenin başına gelmez
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Vethekyunus
Tamam bilgilendirecem
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Sonucu yazarsanız aynı durumu yaşayanlar için fikir olur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Vethekyunus
Teşekkür ederim ben kirikkaledeyim o yüzden burda servisi felan da yok bugün bırakacam sanayiye
|
|
![]() |
|
Aleynaboyner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
Geçmiş olsun bendede benzer sorunlar vardı ecu beynine ya da iç sigorta beynine baktir ben çekiciyle götürdüm arabayı. Kullanma o halde şanzımana zarar verme ihtimalin var 2000 model 1.4 xr de bende var aynı sorunu yasiyoruz
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Talip arkadaşımızın dediği gibi bu sorunlar genelde bobin ve buji kaynaklı dır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Vethekyunus
Teşekkür ederim denıyecem
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bobin arızası olabilir. Buji ve bobini kontrol ettirirseniz iyi olur.
Bahsettigim parcanin linki aşağıda. Eliniz yatkın ise kendiniz cikartip gözle kontrol edebilirsiniz. Yerinden cikardiktan sonra ucundaki lastikleri sökün. Oksitlenme vb durumlar varsa bobin arızalıdır. Yeri kolay görülebilir bir yerde. Orjinal alabilirsin veya delphi marka urunlerde güzel http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-14-GRI-SOKET-BOBIN-DELPHI,PR-207.html Düzenleyen talip206 - 01 Haziran 2017 Saat 04:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Vethekyunus
İyi günler aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce 206 2001 model otomatik vites 1.4 xr aldım. Aracım şimdi gaz yemiyor sürekli stop ediyor. Giderken tekleme yapıyor benzinde de yapıyor lpg de de yapıyor. Dururken birden stop ediyor. Çalıştırıp gidince sürekli tekleme yapıyor. Bazen gaza bastığım halde gitmiyor. Egzoz giderken bazen pat diye ses yapıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum büyük hevesle aldığım aracım beni çok üzdü ne yapacağım bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |