![]() |
|
307 ye Koltuk Kılıfı Sonunda.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2017 Saat 19:44 |
|
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Temiz ve güzel olmuş.
Ben 15 liraya koltuk örtüsü aldım arka koltuğu örttüm. Öne de mi alsam :) |
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gayet güzel olmuş güle güle kullanın
|
||
![]() |
||
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
sanal kart ile böl 3 taksite 23 tl bedava ne olacak birkere olacak temiz olacak :) ödemeyi hissetmezsiniz emin olun :) bende 3 taksit yaptım koltuk kılıfına sahip oldum
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
tşk. ederim hocam bi kaç gün sonra biraz esneyecek bi gerdirme daha yaptım mı tam oturacaktır. bu kaba hali.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
güzel oturmuş kılıflar kafalıklara biraz daha ayar gerekiyor. güle güle kullanın
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Çıkarıp ayda bir yıkatıyorum :) bir de bizimki biraz genişçe. Pek üzerinde durmak istemiyorum böyle rahat. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
tşk. nederim koltuk başlıkları bizim küçük olduğundan kılıfta büyük o yüzden böyle kalıyor yada tekrardan söküp başlığa göre dikmek gerekiyor aslında böylede şekil :)
|
||
![]() |
||
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Ön koltukların yanlarında bulunan hava yaztığı delikleri de var mı. Ben fotoda göremedim net olarak.
Hayırlı olsun Düzenleyen ben_erhan - 10 Eylül 2017 Saat 00:52 |
||
![]() |
||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Hayırlı olsun yakışmış.
![]() |
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
sağol kardeşim. airbag uyumu var ama kesmen lazım ben takarken hiç kesmedim öylelikle taktım aslında bunları almamın sebebi orjinal kılıfların deforme olmaması şuanlık bunları kullanıyorum ama ilerde değiştirecem çok kaliteli ve 307 ye özel dikim kılıflar var onlardan düşünüyorum nasipse gelecek yaz alıp takarım.
|
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Ah bir de sw araç için kılıf olsa...
|
||
![]() |
||
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
|
Sw araçların koltukları normal hb'lerden farklımı hocam ?
|
||
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
yaptıralım kardeş :)
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
307 ye ve tüm modellere özel kılıfların hepsi mevcut benim son bulduğum kılıfçıda hem kaliteli hemde %100 uyumlu fiyatı 200 tl ama kaliteli dikişler garantili aldığım kılıfın canını çıkarayım hakkını versin o zaman değişirim :)
|
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
307 sw için 5 koltuk ayrı ayrı yapılacak yıllar önce 450 lira fiyat almıştım.. Şimdilerde düşüneiyorum bile..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |