![]() |
|
Rolantide stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semute ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2017 Saat 11:10 |
büyük bi ihtimal lpg sisteminde ... lpg'nin rolanti ayarının tekrar yapılması gerekir diye düşünüyorum kelebek denen bi parça vardı sanırım ince bi ayarı var ne çok fazla nede çok az olmaması gerekiyor, parça tıkalı pis olabilir değişebilir veya temizlenebilir...tecrübeli bir lpg ustasına bi göster fazla bir maliyeti olmaz.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sorun lpg sisteminde iyi bir lpg ustası bulup ayarlarını otomatik deil manuel ayarlamalı benimde eski focus 1 aracımdada aynı problem vardı güzel bir ayar yaptı ondan sonra ne motor arıza ışığı nede hareket halinde debriyaja basınca stop etme kaldı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ekber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2017 Konum: Aydin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhabalar araniza yeni katildim. Bende de 2003 model lpg pejo 206 var genelde yokus asagi giderken virajlarda donmek icin debriyaja bastigimda stop ediyo arada duz yoldada yapiyo bazen duz yolda giderken debriyaja bastigimda rolanti cok dusuyo zor topluyor araba kendini. Benzinde 20 30 km gittim ayni sekilde ayni sorunla karsilasmadim. Lpg ayarlarini yaptirdim sorun devam ediyor neden olabilir acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |