![]() |
|
Bakım Zamanı Geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2017 Saat 23:39 |
650 km sonra 90 bin km ye varıyor aracım. Trigeri değişmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Zamanı var mı daha ? Değişmesem olur mu acaba ?
Bir de orjinalliğinden emin olabileceğim yağ ve filtre bakım seti alabileceğim bir internet sitesi önerebilir misiniz ? |
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triger icin guvendiginiz bi ustadan akil alin ama bence degistirmek mantikli 100k km oncesi bi elden gecirmek en azindan aklinizdaki soru isaretlerini silecektir
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
servis en erken 120 en geç 180 bin diyor.yolunmanın alemi yok bence. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı yerlerde 80-90 bin gibi bakım zamanları okudum. Yoksa ekstra yolunmaya niyetim yok benim de :)
|
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
Sen 100 binde git değiştir yoldurma :)
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
oğuzhan triger işi sana kalmış ben km bakmazsızın 5 yılda bir değiştiririm. tabi 5 yıl hiç bir aracıma binmek nasip olması ama hepsininde aldığım değiştirmişimdir. Daha öncede bir çok konuda yazdım türkiyede servisler ağır bakım koşullarını göz önünde bulunduruyorlar 5 yıl 120000 km önce hangisi dolarsa değişitiriyorlar. normal bakım koşullarında 10 yıl 180000 km uygulanıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
İşime gelir valla
![]() Zaten yarın film çektireceğim, tüp niyetim var. Ekstra maliyete hiç gerek yok :)) Teşekkür ederim ilgilenen herkese |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |