|
307 Ses Sistemi Yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
307XS307
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 158 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2017 Saat 17:11 |
Merhaba arkadaşlar. 307 xs aracıma ses sistemi yaptırmak istiyorum bass anfi vs.. ancak araştırmalarıma göre bu 307 lerde ses sistemide yaptırsak bile pek randıman alınmıyormuş. özellikle ön kapı içlerinden falan yine kötü ses geliyomuş diyolar. bilen arkadaşlara bu konuyu sormak istedim. hani randıman alamıycaksak boşuna yaptırmayım. ayrıca antalyada tavsiye edeceğiniz bi yer varmı ?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ses sistemiyla aracın nasıl bağdaştırıyorlar açıkcası anlamadım garip bir durum ucuz malzeme alırsan istediğin ses kalitesini alamazsın tabikide. iyi bir ses istiyorsan kapılara ses izalasyonu yapacaksın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Orjinal izolasyonla kapı hoparlörleri çok iyi olmaz doğru. ama kapılardaki izolasyonu iptal edip yeniden yaparsan mükemmel olur..
Ya da kapılarla falan hiç uğraşmadan arka pandizota hoparlör koyarak daha ucuza halledebilirsin.. Olmaz diye birşey olur mu |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
+206 Bu arada teyp de çok önemli bir unsur ses kalitesi için |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |