![]() |
|
206 servisleri hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 15:28 |
ARKADAŞLAR YETKİLİ SERVİSLER MESALA CAN OTO ARACA BAKMAYADA ÜCRET ALIYOLARMI BİLİYOMUSUNUZ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı göstermek için alırlar..ama bakım için götürüsen almazlar..
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bundan yaklaşık 1 ay önce Erlerpeugeot yetkili servis ücretsiz check-up yapıyordu ama şuan ne durumda bilmiyorum ama kafana yatarsa hemen telefon açar öğrenirim |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
ARACIN ARZASINI ÖĞRENMEK İÇİN GİDİCEM BAKTIKLARINDA ALIRLAR YANİ EĞER ARZAYI YAPTIRMAZSAM
![]() |
|
![]() |
|
HAKAN1203 İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN ANADOLU YAKASINDAYIM VE ARACIN DURUMU CİDDİ GALİBA O YÜZDEN FAZLA UZAĞA GİTMEK İSTEMİYORUM AÇIKÇASI EN YAKIN CANOTO ONUNLA İLGİLİ GÖRÜŞEBİLECEĞİN KİMSE VARMI
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Peugeot YILDIRIM oto yu tavsiye ederim..Ben hep oraya gidiyorum
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Tamam işte Erler de anadoluda Pendik/Kaynarca e-5 üzerinde
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Nerede ve nekadar alıırlar bakmaya |
|
![]() |
|
pendik çok uzak kalıo bana yoksa bende tafsiye yere gitmek isterim ama inan bana öyle gelioki conta yanmak üzere ondan yormak istemiyorum arabayı
|
|
![]() |
|
Küçükyalı yakınsa YILDIRIM a git istersen..
|
|
![]() |
|
sinan sağol ama orada uzak şimdi diyceksiniz ki aman buda hiç bişey beğenmi ama inanın en mantıklısı can oto en fazla 10 km dir bana ama orası bile korkutuyo beni
|
|
![]() |
|
Sen nerde oturuyorsun
|
|
![]() |
|
örnek mahallesi ümraniye ile göztepe arasında kalıo
|
|
![]() |
|
ANladım.Sen sana en yakın yere git bencede..
|
|
![]() |
|
teşekkür ederem herkese
|
|
![]() |
|
mAsKot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
selam bugun buluşma varmı varsa kaçta
|
|
![]() |
|
Aktif iri yıl Peugeot Yetkili servisine baktırabilirsin Üyemiz olduğunu belirtmeyi unutma
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bencede deran abi aktif iri yıl adamla çamlıcada kanka oldun zaten sen
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |