![]() |
|
Gıcırtı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yıldırım26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2017 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2017 Saat 09:21 |
|
Araca binip inerken, ufak kasislerde, yaylanırken yada aracı elimle salladığımda, küflü salıncaklar gibi eski yaylı divanlar gibi bi gıcırtı var bilgisi veya fikri olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum.
Torsiyonu 2 ay önce yapıldı. (206 desire) Düzenleyen yıldırım26 - 17 Mayıs 2017 Saat 09:22 |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
z rotlar hocam büyük ihtimal
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
yıldırım26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2017 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım26
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sağolasın hocam torsiyon san olma ihtimali varmıdır sizce
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
ses agırlıklı olarak ne taraftan geliyor hocam.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
bazen yağışlı havalarda banada oluyor sanki suspansiyonlar yapıyor gibime geliyor.önceden lineam vardı o da ıslak yollarda yapardı kuruyunca ses kalmazdı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım26
|
Komple arkadan geliyor ama çift taraflı. Yağıştan değil epeydir yağış görmedi araç.
|
||
![]() |
||
|
arkadan geliyorsa üzülerek söyleyeyim torsiyon olma ihtimali yüksek gibi yatırdığınız ustaya görütürün kontrol etsin amortisör olma ihtimalide var ama iki taraftan didiğiniz için ben yine torsiyon diyorum.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım26
|
Torsiyonu ikinci kez yaptırdım ilkinde beceremedi tekrar yaptı şimdide gıcırtı durumu işte. Tek taraflı olsaydı torsiyonla ilgisi yoktu doğrumu
|
||
![]() |
||
|
aynen hocam araç hareket ederkende geldiğine göre ses torsiyon , araç hareket etmeden geliyor deseydiniz arka kampanalarden gelir diyecektim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım26
|
Hareket etmedende geliyor durur vaziyette dışardan sallıyorum gıcırtıyı duyuyorum.
İlgin için teşekkür ederim bu arada |
||
![]() |
||
|
rica ederim. o zaman tosiyonda sıkıntı var yine hocam dediğim gibi yapan ustaya kontrole götürün
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
poyraz0534 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2016 Konum: İstanbuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyraz0534
|
bende de oldu torsiyonları değiştirdim.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım26
|
Lifte aldılar sağ tarafta boşluk var yine torsiyon dedi. Ordaki milin altını Levye ile kastırdığı zaman aynı gıcırtı çıkıyo. 1100 civarı masraf çıkardı bilya felan dahil. Vay başım vay
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım26
|
Senin ne kadar masraf oldu hacım |
||
![]() |
||
poyraz0534 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2016 Konum: İstanbuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyraz0534
|
Valla o zaman ben komple bakıma sokmuştum onlarla birlikte. Balata torsiyonlar frenler el fren kablolarına kadar 600 lira masrafım olmuştu. ayrı ayrı yaptırmadım.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |