|
Benzine Son Gelsin LPG |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2017 Saat 17:46 |
|
Arkadaşlar benzinle başa çıkamadım ne yazık ki 50 tl ye 100 km beni mutlu etmiyor. heleki izmirin yaz aylarında klimasızda olmaz diyerekten bu 100 km 80 km yede düşebileceğinden son noktayı koydum.
pazartesi randevu aldım lpg montajı için takacağım sistem bu ama fiyatta anlaştık. 1450 :)
ŞİMDİ MONTAJ İÇİN DİKKAT ETMEM GEREKENLER NELERDİR ? TAVSİYE EDECEĞİNİZ YADA BUNA ŞUNA DİKKAT EDİN DİYECEĞİNİZ BİRŞEYLER VAR MI ?
Düzenleyen Peugeot35 - 06 Mayıs 2017 Saat 17:46 |
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Hayırlı olsun geç bile kaldıniz. Atikerden çok kişi memnun sorun çıkacağını zannetmiyorum. Montaj çok önemli yalnız. Montaj yapılacak yer kurumsal bir yer olsun. Iki yıl garanti var zaten her yerde. Önemli olan garantisinin arkasında duracak yer olması.
Eğer muayeneye çok varsa hemen fatura kestirmeyin muayeneye yakın fatura kestirip ruhsata işletirsiniz. |
||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
katılıyorum size hocam takan kişi bi sorun olursa muhattabın biziz bize gelirsin dediler. önceki arabama lpg yi isim yapmış mühendisiyle kendini öven bayi ye taktırdım beni perişan ettiler git gel git gel hatta lpg sonrası oluşan arızalarıda arabama mal ettiler sonrasında bize gelmenize gerek yok başka atiker bayilere gidebilirsin onlarda yardımcı olur dediler başından savurmaya çalıştılar. en sonunda para harcayarak başka yerlerden hallettirdim ama arabayı sattım kullanmak nasip olmadı. bunları göz önünde bulundurarak taktıracağım bayiye anlattım böyleyse sorunlar olacaksa hiç gelmiyeyim yüz göz olmuyalım olmaz dedi kararı verdim bende. hatta 307 si olan birine sordum ordan 1000 tlye sorunlu kit dediğimiz fast mı ne bi kit var onu taktırmış adam çok iyi işçiliği var dedi bu zamana kadar oraya uğramadığını söyledi referansta bana bu oldu. Düzenleyen Peugeot35 - 07 Mayıs 2017 Saat 21:30 |
||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
En iyisini yapmissiniz bende bu ay sonunda lpg taktiriyorum candan muhendislige artik canima tak etti benzin disardan simit tank uygulamasi yapilacak insallah hersey gonlumuzce olur
|
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracınız 206 mi? 206 ya simit tüp yükseklikten dolayı muayeneden gecmiyor diye biliyorum. 307 ye oluyor ama |
||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
Evet 206 ancak 27 lik en kucuklerinden takilip geciyormus muhafazasiyla beraber projesi varmis bakalim zaten muayeneye daha 2 sene var
|
||
talip206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende zamanında çok ısrar ettim simit olsun bagaj zaten ufak diye ama karşı çıktı takan yer. Bize uyar biz takarız ama muayenede sıkıntı yaşarsın dediler. Bende vaz gectim silindir taktirdim. |
||
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
|
lpg olunca tabiki benzin göstergesi sürekli düşecek onun içinde bi kit takıyolar onu unutmayın hocam yani araç lpg de gidiyor fakat benzin ibresi düşüyor onu dile getirinn
|
||
< |
||
Karacocuk24
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
Benzin ibresi dusmesi durumu yol bilgisayari olan fransiz araclarda oluyormus konuyu acan arkadasinki nasil bilmiyorum ama bende yol bilgisayari yok en onemliside aracin benzinde en ufak elektronik sorunu olmamasi
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Hayırlı uğurlu olsun. Bende önümüzdeki ay düşünüyorum sizin kitten. Montaj ustası konusu hakkında da hiç bilgim yok.
Trabzon'da montaj konusunda kim iyidir neresidir ? Rize, Giresun, Ordu gibi civar iller de olabilir. Yeter ki sorunsuz sıkıntısız olsun |
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
Hiç sorma hocam olacak gibi değil zengin son model araca biniyor o bile lpg takıyor hayırlısı olur inş bizim için.
Bu durumu konuştum lpg ci yol bilgisayarı olan tüm araçlarda ibre düşüyor dedi beyin kendini benzinde gidiyormuş gibi sanıyor buda uyum sağladığının göstergesiymiş 10 tl benzin atınca ibre yerine geliyormuş ne kadar benzin olduğunu görüyormuşsun. Dediğiniz gibi bi parça varmış ibre düşmemesi için ama buda beyni karıştırıyormuş 50 tl benzin attın mı 3 ay gidiyor belki daha fazla kullanıcıya bağlı o yüzden gerek yok uyum nasıl sağlıyorsa öyle kullanacaz. Düzenleyen Peugeot35 - 07 Mayıs 2017 Saat 23:59 |
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
sırf montajcıdan korktuğum için geçmiyorum LPG ye, yoksa benimde canıma tak dedi.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
Karacocuk24
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
Bende en cok montajdan korkuyordum ancak uzun arastirmalar sonucu eger avrupa yakasinda ariyorsan maslakta cevre otogaz var anadolu yakasindada candan muhendislik arastirmalarim sonucu isinin arkasinda duruyorlarmiski zaten sorunda cikmiyormus
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
Arkadaşlar bugün en sonunda atiker GRAND kitini taktırmış bulunuyorum. sabah 9 da bi gittim akşam 6 da bitti başında durdum biraz uzun sürdü bunun nedeni montajı yapan eleman çok temkinli ve düşünerek haraket etti ve çok güzel ve başarılı montaj yaptı. enjektörleri emme manifoldun içine gizledi regilatörü sol tarafa montajladı arabaya tek delik bile açmadı gerçekten çok ince döşedi sistemi 25 tl lpg aldım 10 litre şimdi bunu bitirerek deneme yapacam km de ne kadar yakıyor diye performansa gelince söyleyeceğim şudur BENZİN NASILSA LPG de öyle gram performans düşüklüğü yaşamadım.
ordan ayrılırken bana dedikleri bu oldu en ufak problem yaşarsan biz burdayız hallederiz. gerçekten iyi bi işçilik yapıldı inş. bi sorun yaşamam sonuçta kul icadı üretende insan montaj yapanda insan ama ben beyendim darısı lpg sistemi olmayanlara bunu bilmenizi isterim lpg insana öz güven veriyor 50 tl ye 9,5 litre benzin alırken 25 tl ye 10 litre gaz aldım ve 2 bin devri geçmemeye çalışıyordum çok yakacak diye şimdi bana gelen öz güvenden 3000/3500 devire getirmeden vites atmıyorum :) NOT: BİLMENİZ GEREK DURUM VAR GEÇEN AY YÜRÜLÜĞE GİREN Bİ DEĞİŞİKLİK OLMUŞ. LPG DOLUM AĞZI GİZLİ YAPILIYORDU YANİ TAMPONUN ALTINA MAKSAT TAMPON DELİNMESİN HESABI AMA YENİ YASAYLA AĞIR KUSUR OLUP MUAYNE TEKRARI VERİYORLAR BİLGİNİZ OLSUN TAMPONA DELİP MONTAJLANACAKMIŞ. !!
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Hayırlı uğurlu olsun abi. Montaj konusunda çok şanslısın. İçine sinmesine çok sevindim. Tampon delinmesi hoş olmamış ama yapacak birşey yok. Güle güle kullan inşallah.
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun. Güle güle binin. Performans konusunda şuanda lpg nin ilk deneyiminin verdiği heycan ile fark edilmiyor ama ilerde muhakkak perfromansın düştüğünü görürsünüz:) bende 7-8 ay önce taktırdım. atiker obd gold. 15 bin km oldu hiç problem yaşamadım hatta bakım için götürmem lazım korkuyorum götürmeye bakımdan sonra yakıt fazlalaşır falan diye. 28 lt lpg ile şehir içinde 340 km yapıyorum. Şehirlerarasında ise 480 km yapıyorum.:) LPG candır
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hoppalaa ben 2 yıl önce lpg taktırdım,o zamanki muayeneden geçtim. şimdi bir ay sonra yine muayene var,ondan geçemeyecek miyim? |
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen öyle sabit hız 495 km yapıyorum. forumda yazınca sallıyorsun falan diyorlardı. |
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
üç çeşit sürücü vardır.
1- Dizel araç kullanan. 2- Lpg li araç kullanan. 3- Lpg taktırmayı düşünen :)
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğalgazlı otobüsleri kullananlar hangi gruba giriyor :))
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |