![]() |
|
Tavan Kaplama ve Cam filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Abi şuan Rize'den Trabzon'a dönüyorum. Herkese selamını yolladım :))
|
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Temiz öpüyorlar. Ondan beri kendimi daha yakın hissediyorum Rize'ye :)
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Mekan küçük olunca demek ki, bol yer olmayınca Bulduğunu öpenler hep olacak :) 200 lira verince adam gibi yapacaksa yine iyi :) |
||
![]() |
||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Bahçelievlerde belli biryer varsa özelden adın yazabilirmisin tavan için fiyat alayım
|
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Trabzon'u bilmiyorum ama Rize'de 2 sene önce 270 liraya yağ değiştirmişliğim var. Koparmada dünya rekoruna çok yaklaşmıştım. :) Trabzon da Rize gibiyse normal. |
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
hocam bahçelievlere git,
ortalama 100 tlye yapıyorlar cam filmini, ama tavan için fiyatları bilmiyorum.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Kim bu 50 liraya 80 liraya film yapan sıradan yerler ?
Trabzon'da markasız dümdüz bir camcıya girdim. Ön cam hariç 200 dedi. Siz marka olan cam filmini 200 liraya yapıyorlar diyorsunuz. Vallahi şaşırdım kaldım. Beni mi koparıyorlar anlamadım? |
||
![]() |
||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Insallah alirsin 308 i bu elemanda en ucuz cam filmi 200 tl basliyor daha once biz buna arkadasin 206 yi goturduk tavanda fena gunes yanigi vardi. Bu adam tavani zimparalamak lazim folyo kabarir ve cikar dedi zimpara yapmadan yapmam dedi bizde baskasina goturduk o adam yapti yaparken 2 kere folyo atti biri tutmadi simdi gunes yaniginin oldugu yerler yine kabarmaya basladi arkadas yaptirdigi adama soylemis bu sefer oda tavana zimpara atmak lazim demis |
||
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Llumar 250 civarındaydı Bahçelievler de. Ama tabiki düşük kalite olanıydı galiba. 200 tl amerikan diyorsa 80 e bile amerikan çizilmez diyerek yapan bir dünya yer var sanayilerde. Direk dal sanayiye cam filmi 50tl bile görürsün. Tavan konusunda bilgim yok. Dediği gibi iz bırakmaması önemli tabi. Bu cam filmi içinde geçerli. Sökerken yapışkanını ciddi şekilde bırakanlar varmış. Bende yaptıracam ama Allah izin verirse ramazan da 2013 308 alırsam
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Merhaba geçen gün beşyüzevlerde ismi bilinen komple araç kaplama yapan biryere tavan kaplama ve cam filmi için fiyat sordum. Tavan Kaplama için 250 TL - ön cam hariç cam filmi için 200 TL dedi sizce bu fiyatlar normalmi sanki tavan kaplama biraz pahalı gibi geldi. Tavan folyosu kalitelidir sökünce iz felan kalmaz kalmaz dedi cam filmide çizilmez kaliteli bir filmdir dedi fiyatlar nasıl uygunmu ? yada sizin önereceğiniz biryer varmı ? topkapı civarı veya okmeydanı civarı tercihimdir.
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |