![]() |
|
Aynanın yanındaki soket ne işe yarıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2017 Saat 10:21 |
Merhaba geçen birisi şoför kapısına vurmuş ve tabiki gitmiş çıtanın olduğu bölüme içeri girikti ve açarken çamurluğa sürtüp ses yapıyordu. Bende kapıyı sökmeye karar verdim içerden bastırayım düzelir diye düzeldi gerçi iyi oldu. Kapının kaplamasını sökünce aynanın yanında bir soket gördüm ama devamı yok bu soket nedir eğer basit bişeyse işlevini tamamlamak isterim. Birde kapıdan gövdeye giden kaploların olduğu soketi sökemiyorum dha doğrusu sökebiliyorum ama takamam diye korkuyorum çünkü sağ kapının soketinin tırnakları kırıktı ve içine lastiği takıp yerine oturturken çok zorlandım kablonun mesafeside kısa rahat olmuyor bu soketleri en rahat şekilde nasıl söküp takarım varmıdır bir yolu arka kapılar içinde geçerli arka kapı soketlerini hiç sökemedim içinden hoparlör kablosu geçiricem orjinal kabloları kullanmıcam her iki yeride fotoğrafta işaretledim. AYrıca kapının sökülmüş fotoğraflarını isteyen olursa yükleyibilirim hoparlör yuvalarını felan fotoğrafladım yanına metre koyarak işine yarayan olabilir.
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, o soket ayna isitma rezistansinin baglantisi.
İslevi olmasa da pek sorun olmaz.kafaniz rahat olsun . |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim ozaman ısıtmalı bir ayna alırsam soketini takıp çalıştırbilirim doğrumuyum ?
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |