Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 fotoğraf makinesi arasında kaldım yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2 fotoğraf makinesi arasında kaldım yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
the_beKKo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2 fotoğraf makinesi arasında kaldım yardım
    Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 01:21
abilerim 2 foto makinesi arasına kaldım sizce hangisi ??

biri bu

Kodak EasyShare Z812

Kodak EasyShare Z812 IS : Kodak EasyShare serisinden yeni bir modeli Kodak EasyShare Z812 IS megazum dijital fotoğraf makinesini duyurdu. Kodak Z812 IS modeli 12x Schneider - Kreuznach Variogon optik zum objektife sahip. Cihazın optik görüntü sabitleyici özelliği de bulunuyor. 8.2 megapiksel resim çözünürlüğüne sahip olan Kodak EasyShare Z812 IS dijital kameranın dikkat bir diğer özelliği ise HD (High Definition) kayıt. Kodak EasyShare Z812 IS dijital fotoğraf makinesi HD kalitesinde fotoğraflar çekebiliyor ve saniyede 30 kare hız ile video kayıt gerçekleştirebiliyor. Tüm EasyShare serisi modellerde olduğu gibi Kodak EasyShare Z812 dijital kamerada da Kodak EasyShare sisteminin en son versiyonu bulunuyor.
Kodak Z812 IS kamera - Megazum
Kodak EasyShare Z812 IS megazum dijital fotoğraf makinesinde etkileyici 12x zum yeteneği (36 - 432mm eşdeğeri Schneider - Kreuznach Variogon) optik görüntü sabitleme fonksiyonu ile birlikte sunuluyor. 8 megapiksellik Kodak Z812 IS dijital kamera 0.23 saniye gibi son derece kısa bir süre içerisinde açılarak fotoğraf çekmeye hazır hale geliyor. Kodak’ın EasyShare Z812 IS dijital kamerayı kullanımı kolay kompakt megazum modeller ya da dijital SLR modellere alternatif modeller sınıfından uygun bir satış fiyatı ile piyasaya sunması tahmin ediliyor.

Kodak EasyShare Z812 IS kamera - Ana özellikler
• 8.2 megapiksel resim çözünürlüğü
• 12x optik zum
• 36 - 432 mm eşdeğeri Schneider - Kreuznach Variogon objektif
• HD kalitesinde kayıt
• Saniyede 30 kare hız ile video kayıt

Bir diğeride

Fujifilm FinePix S5800 dijital kamera : Fujifilm, FinePix S5700 modelinin 8.0 megapiksel resim çözünürlüklü yeni versiyonu olan Fujifilm FinePix S5800 dijital fotoğraf makinesini tanıttı. Fujifilm S5800 üzerinde 10x zum yapabilen FUJINON objektif bulunuyor. Fujifilm FinePix S5800 dijital fotoğraf makinesinin ISO 1600 ışık hassasiyet değeri, Picture Stabilization bulanıklık giderme, Intelligent Flash, video çekim fonksiyonları ve Super Macro yakım çekim modu gibi çeşitli çekim özellikleri mevcut. Fujifilm S5800 dijital kameranın 230K ve 2.5 inç (6.35 cm) büyüklüğündeki LCD ekranı saniyede 60 kare tazeleme hızına sahip. LCD ekranın Wide View özelliği sayesinde kullanıcılar çeşitli açılardan ekranı görebiliyorlar.
Fujifilm S5800 kamera - Objektif
Fujifilm’in yeni modeli amatör kullanıcılar kadar deneyimli fotoğrafseverlere de hitap edebilen fonksiyonelliğe sahip mükemmel bir giriş seviyesi ürün. Fujifilm FinePix S5800 dijital kameranın ışık hassasiyet değerleri ISO 64 ile ISO 1600 arasında. Daha önceki başarılı modellerin özelliklerini taşıyan FinePix S5800 en son yenilikleri ile minimum noise etkisinde mükemmel görüntü kalitesi sunuyor. Fujifilm FinePix S5800 dijital fotoğraf makinesinin 10x optik zum yeteneğine sahip olan objektifinin odak uzaklık değerleri ise 38 mm - 380 mm (35mm fotoğrafçılık eşdeğeri). Ürün uzun zum mesafesine rağmen gayet kompakt boyutlarda.

Fujifilm FinePix S5800 dijital kamera - Çekim modları
Fujifilm S5800’ün dahili flaşı düşük ışıklı ortamlarda otomatik olarak açılarak devreye giriyor. Cihazın Fujifilm’e özgü Intelligent Flash (Akıllı Flaş) özelliği flaş kullanılan çekimlerde ön plandaki nesnelerin doğal renklerde olmasını ve arka planın da dengeli bir pozlama değeri ile fotoğraflanmasını sağlıyor. Fujifilm S5800 dijital kamera çeşitli çekim senaryolarına; çekim hızı, diyafram ve beyaz dengesi ayarlarına sahip. Deneyimli kullanıcılar ise kameranın Manual çekim modu ile yaratıcılıklarını sergileyebiliyorlar.

Fujifilm FinePix S5800 - Piyasaya çıkış tarihi
Fujifilm S5800 kameranın 2.5 inç (6.35 cm) büyüklüğündeki LCD ekranı Wide View özelliği sayesinde her türlü bakış açısından izlenebiliyor. Çekim sırasında yararlı olan bu özellik fotoğrafların grup halinde izlenmesinde de çok kullanışlı oluyor. Fotoğrafseverler Fujifilm FinePix S5800 dijital megazum kameranın xD/SD uyumlu bellek artı yuvası sayesinde xD-Picture ve Secure Digital tip bellek kartlarını kullanabiliyorlar. Cihazın SDHC desteği de bulunuyor. Fujifilm S5800 dijital fotoğraf makinesinin 2007 yılı Ekim ayından itibaren piyasalara sunulması bekleniyor.

Özellikler birbirine çok yakın fiyatlar aynı fakat aklıma takılan kodak bataryalımı pillimi sizce hangisi ?

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 01:39
Kodak Schneider Lens İle Çok Güzel Görüntüler Alırsın.Kendi Tercihim Kodak Olurdu.
Yukarı Dön
elenor Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elenor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 01:59
hemşerim the_bekko kodakla ilgili internet alışveriş sitesi olan ereyon'daki kullanıcı yorumları aşagıdaki gibi benim tercihimde iki makina arasında kodak olurdu.
süper (muammer batman - 27.01.2008 21:41:11)
sitede z712 den daha ucuz olan bir makina, hediyeleri de bol. daha ne olsun
Bu yorum için 0 olumlu 1 olumsuz oy kullanıldı.
Sinifinin birincisi (Ziya Eryılmaz - 05.01.2008 02:55:35)
Arkadaslar urunu ben de aldim ve bence sinifinda bir numara herkese tavsiye ediyorum
Bu yorum için 0 olumlu 0 olumsuz oy kullanıldı.
Harika Bir Makine (Halil YALÇINKAYA - 04.01.2008 03:00:02)
Arkadalar Alal fazla bir zaman olmad, ancak olaanst bir rn diyebilirim. OCZ 8GB SDHC kartla beraber aldm. Mkemmel uyum saladlar. Kart yksek hzda kayt yapabiliyor. ve makineyle oklu ekim yaptnzda zaman kaybnz olmuyor. Netlik, krmz gz azaltma ve o muhteem 12x optik zoom la orta sekmentte mkemmel doyurucu. Pil ile de kullanlabilmesi ok gzel. arjm bitti ekim yapamycam derdi yok. Al iki kaliteli ya da sradan kalem pili tak. ekime devam. Deklanre yarm bastnzda makine devreye giriyor ve ekim iin ortam nn az olduunu algladnda ak diye fla alyor ve annda devrede zaman kayb yok. flan dolma sresi 0 sn. yani ksacas karlmayacak bir makine derim
206 HDİ 1,4
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 02:02
Kodak!!!Mümkünse Emrahın sattığı canon eos 10 numara
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 02:33
AKlNCl teşekkür ederim
elenor teşekkürler sanırım hem bataryalı hemde pilli :)
205 GTI sağolasın abi ama bu 2 si arasında bakıyorum
tekrardan teşekkürler :)
Yukarı Dön
Demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:00
Fiyatları nasıl şu an her iki makinanında?
Yukarı Dön
iLLeGaL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı iLLeGaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:02
BENDE FUJİ FİNEPİX VAR ÇOK GÜZEL MAKİNA KULLANIYORUM YAVSİYE EDERİM.İŞİN EHLİ FUJİ...
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:04
valla bunların ıkısıde cok ıse yaramaz haberın olsun nıkon veya canona bakmanı tavsıye ederım bole bısı alcagına nıkon d70s al daha guzel belkı bırazdaha verırısın ama uzun bı sure zevkle kullanırsın ancak dedıgım tarzda makına alıpda automatık modda cekıceksende hıc alma 200-300 ytl ye gıt kompakt makına al aynı ıse yarar onemlı olan optrator ve dıyafram ayarlarını ogrenıp ıso ayarı bılmek
-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:10
kodak derim çok güzel görüntüleri var
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:12
kardesım kodok var suan elımde ve sıfırındanayır edemezsın 2 aylık lensı felan tum aksesuarla bırlıkte sana verebılırım ıstrsen bu modelın daha stu var elımde

Düzenleyen EmRaH - 20 Aralık 2008 Saat 13:12
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:14
Orjinalini yazan: Demir Demir Yazdı:

Fiyatları nasıl şu an her iki makinanında?

499 ytl abi buyur teknosa linkleri Smile

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982599&CS_Category=_SBA_873_1662_782_3561&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873#

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982726&CS_Category=_SBFAD_873_2&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı the_beKKo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:15
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

kardesım kodok var suan elımde ve sıfırındanayır edemezsın 2 aylık lensı felan tum aksesuarla bırlıkte sana verebılırım ıstrsen bu modelın daha stu var elımde

abi teşekkür ederim ama kredi kartı bide babam tam alıcakmı bilmiyorum 2 si arasında seçim zorundayım teşekkürler hayırlı satışlar :)
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 13:19
İkiside çok güzel makine..Tercihim kodak tan yana olurdu..
Yukarı Dön
ENGİN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ENGİN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 14:03
Fotoğraf makinesinde Kodak'tan şaşmayın derim.. hem köklü bir firma hem de ürünleri çok sağlam..
Yukarı Dön
EMRE Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Haziran - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EMRE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 15:25
kodak derim ben ama başka marka istersen nikon bende kodak kullanıyordum degiştirdim yurtdışından nikon getirttim şahane makine nikon profesonelde 1-nikon,2- kodak.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 10 1 oguz03008
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12758 6 by_bozkurt
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 52 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 534 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 69 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61044 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 114 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 566 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 230 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13168 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2678 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1442 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 428 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50753 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34830 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2776 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1561 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6148 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 204 0 Cakirm0
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
oguz03008 2
ylc78 2
kaya_suat 2
JACKAL1742 1
by_bozkurt 1
tugrullbey 1
Cakirm0 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English