|
Trafik sigortaları Hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2017 Saat 19:14 |
selam aleyküm arkadaşlar bu sigortaların tavan fiyatları acıklandı ama benım kafama takılan bu basamak olayı .. misal ben 3 yıldır sigorta yaptırıyorum ve 7 ci ayda 4 cü yü yaptıracam hiç kazasız bir şekilde benım kacıncı basamakda oldugumu bilen birisi varmı acaba
bu link den sorgulama yapabiliyoruz ama basamak farkı oluyor hangisi acaba benımkisi buda il il tavan fiyatları basamaklara göre
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
sorgulama yerini ararken buldum :) http://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/sayfalar/trafikpolicesorgula.aspx
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O değilde ıstanbul fiyatları nasıl ankaradan ucuz olur ben onu anlamadım.
Düzenleyen talip206 - 22 Nisan 2017 Saat 21:29 |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
ankarada hep makam aracı geziyor ondandır :)
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de 5. Basamakta görünüyorum
727 tl mi odeyecegiz. Tavan mi duvar mi anlanadim ya neyse Gelecek ay sigorta + muayene |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |