![]() |
|
Fan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emn55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2016 Konum: Belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2017 Saat 22:53 |
Slm arkadaşlar, arabamda kontağı çevirdiğim zaman fan kendi kendine çalışmaya başlıyor kontağı kapattığım zaman fan da duruyor, bilgisayardan okutturdum P0483 kodunu sorun var diye gösterdi acaba sorun nedir?yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fan, fan rölesi, kablo ya da soketlerde sıkıntı var diyor. Bilgisayar enerji veriyor ama fanın hızını ve durumunu okuyamıyor. Doğal olarak dönüp dönmediğini anlayamıyor hata veriyor.
|
|
![]() |
|
emn55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2016 Konum: Belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün tamirci bir abimize götürdüm soketlere, röleye ve kablolara baktı ama bir şey bulamadı bugün bir daha gidicem, ilk defa böyle birşey ile karşılaştım daha önce başkasından da duymadım
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
arıza kodu "fan rasyonellik kontrol" ama ne demek hiç anlamadım.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Bende baktım soğutma fanı oranlılık kontrol arızası yazıyor ama dediğin gibi bende birşey anlamadım, bakalım sorun ne çıkacak
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fan çalışır sıkıntı olmaz, ama devrini ölçtüğü kablodan gereken sinyali alamıyorsa beyin hata verir. Yani Fan tesisatında bir sıkıntı var. Bu sıkıntı fanda, devir ölçerde de olabilir, öbür uçta beyni de yanmış olabilir. Arada temazsızlık ta olabilir.
Bu sinyalleri öyle ölçü aletiyle ölçemezler. Ama tam arıza tespiti için bilgisayara bağlanır. Fana dön denir, sonra bilgisayar fanın döndüğünü görüyor mu bakılır. Deneye deneye sebep bilgisayarla bulunur. |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
net cevap olmuş , teşekkürler.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Çok sağol bilgi için dediklerini tamirci ile bir konuşayım
|
|
![]() |
|
Çok sağol bilgi için dediklerini tamirci ile bir konuşayım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |