|
3000 devirde hız kesme |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
boşa gelmezsin abicim ustan varsa sıkıntı olmaz senin yoksa yardımcı olabilirim usta konusunda fikir edinmiş olursun hemde vaktiniz olursa bir çayımızı içersin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok teşekkür ederim sonerim, seni de çok merak ediyorum zaten, hemen hemen bütün sorularıma sen cevap veriyorsun, sağol varol kardeşim benim, şaşmazda tanıdık olarak eren usta var, hertürlü Avrupa arabaya a dan z ye bakıyor, bayağı büyük bir özel servis, Selman Otomotiv, ona götürmeyi düşünüyorum, fatih pejo bana bayağı pahalıya mal olur diye düşünüyorum Soner, ankaraya gelince umarım görüşürüz dostum, kib...
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
ruhela
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, geçen hafta aynı arıza benimde başıma geldi 1,4 307 hdi mevcut bendede
bundan 2 ay önce yine aynı sorun vardı tamirciye götürdüm hava debitmetresine giren fiş yerinden çıkmıştı, onu takmıştı düzeldi. gelelim 2 hafta öncekine aynı sıkıntılar vardı araç yürümeden 4000 devirlere çok rahat çıkıyor ama viteste iken arıza ışığı yanınca 3000 devirden sonra geriye gidiyormuş gibi gaz kesiyordu. fişi yerinden çıkarttım tornavida ile soketleri biraz sıkıştırdım (arıza ışığı yanıyordu bu arada) taktım arabayı çalıştırdım arıza ışığı kendiliğinden söndü ve normale döndü. bahsettiğim fiş resimde mevcut bir bak istersen. Saygılarımla.
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Merhaba ruhela arkadaşım, öncelikle vermiş olduğun bilgi için çok teşekkür ediyorum, umarım senin söylediğin şekilde basit bir arızadır, kontrolünü yaptıktan sonra buradan neticeyi bildiririm sana, tekrar teşekkürler, sağolun...
|
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
@407 ERHAN abicim fatih pejo sadece arıza bulmak için gidilir yoksa diğer türlü iki katı fiyat verecektir yetkili serviler hep böyle malesef ama bazen uygun fiyat veriyorlar :) inşallah abicim görüşebiliriz iyi forumlar ruhela arkadaşımızın dediği gibi soketleri kontrol et sen yinede elinde varsa yağsız kontak spreyle temizlemek daha iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Tamam, anladım sonerkyl kardeşim, tavsiyen için çok çok sağol, sizin de dediğiniz gibi turbonun ve diğer parçaların soketlerini kontrol etmekte bi fayda var, umarım fazla iş ve masraf çıkartmaz, en kısa zamanda sizlere sonucu söylerim 😉
|
|
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Arkadaşlar aracımdaki motor arıza ışığını hallettim, turbo basınç sensörü ya da elektro vana denilen cihaz arızalıymış, fiyatı 250 tl, usta onu değiştirdi ve sorun düzeldi, bilginiz olsun arkadaşlar.
|
|
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@407 ERHAN abi probleminin çözüme kavuştuguna sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Teşekkürler Soner kardeşim, aslında ben Ankaraya geldiğimde daha usta ellerde yaptırmayı düşünüyordum ancak duman olayı çok artınca mecburen acil bir şekilde buradaki bir tamirciye gösterdim, ustanın daha önceden Peugeot citröen özel servisi varmış, pejolardan iyi anlıyor, o sırada bu sensörün de değişmesi gerektiğini söyledi ve bu şekilde arıza da giderilmiş oldu ama Ankaraya geldiğim zaman ilk fırsatta sana uğramaya çalışacam kardeş, tekrar teşekkürler, kib 😉
|
|
|
|
aykutbayram1996
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
|
kesinlikle katalizör arzası aynısı basımısa geldi sensörlerin arzalı temizletmek biyere kadar degiştirmen lazım yoksa gine aynı arzayı veriyor. 3000 devire gelince motor kendini korumaya alıyor istedigin kadar yüklen gecmez.
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Turbo basınç sensörü değişti zaten, diğer adıyla elektro vana, şu anda sorun yok, istediğim kadar motoru sıkıştırayım, arıza uyarı ışığı yanmıyor.
|
|
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim erhan abi ne demek bir katkımız olabilidiyse ne mutlu bize Ankaraya geldiğin zaman haber vermezsen darılırım valla bir çayımızı içmeden
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |