|
308 bluehdi otomatik dizel hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Serkant41
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serkant41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2017 Saat 16:57 |
selamlar arkadaşlar, benden öncede belki bu konu hakkında paylaşım olmuştur ama ben yinede bilgilendirmek amaçlı deneyim ve izlenimlerimi paylaşmak istedim öncelikle aracım 308 bluehdi otomatik olup comfort, sport,premium paketli olanıdır şanzıman konusunda gerçekten iyi vites geçişleri hissedilmiyor, yol tutuş olarakta gayet başarılı, sport da pek kullanmamak lazım yapay sesıyle beraber gaza getirebiliyor) yakıt konusundada benim şehir içi:7.1 gibi sehir dışı 5.5 yakıyor bazen agresif kullanıyorum sport tuşunada dokununca duramıyor insan, yol ses alma olayıda her arabada oldugu gibi abartılı bir şekilde degil sonuçta memnunum iyiki 308 almışım yakıt olarak da cok cok iyi şimdilik bu kadar :) ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin herkese...!
|
|
Serkant
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilgilendirme ve görüşleriniz için teşekkürler hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Serkant41
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serkant41
|
Amin cümlemize arkadaşım
|
|
Serkant
|
|
selcuk3641
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2017 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk3641
|
Hemşerim aracın EAT6 şanzuman mı? Kac km kullandın? |
|
Serkant41
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serkant41
|
Evet hemsehrim eat6 şanzuman 5200 km su an
|
|
Serkant
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilgilendirme için teşekkürler eat6 iyi tutacak gibi inşallah. Şimdiye kadar hiç şikayet duymadım. Dsg nin cvt nin pabucu dama atılacak gibi. Diğerlerinden farkı eat6 nın klasik tam otomatik olması ve tasarruflu olması
|
|
selcuk3641
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2017 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk3641
|
5 senedir kullaniyorum şu anki 5008 ASG6 şanzumani 152 bin km de ve hic memnun değilim cok lanet bir sistem gercekten inşallah EAT6 dan memnun kaliriz ilerleyen zamanlarda
|
|
3008 GT-Line 1.6 BlueHDI EAT6
|
|
Serkant41
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serkant41
|
Eat6 vites geçişleri cok iyi sessiz benden başka kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alalım, audı honda kullanan arkadaslarımda benim arabayı test etti şanzumanda ve kasa olarak geliştirmiş peugeot dediler şanzuman sessiz ve cok iyi yol tuttgunu,ve peugeot iyi seçim yaptıgımı söylediler
|
|
Serkant
|
|
Serkant41
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serkant41
|
Aynen talip kardeşim tam otomatik şanzımanda peugeot logosunu cıkar audı veya ww amblemi koysunlar öve öve bitiremezler 140 bin de verirler 150 binde
|
|
Serkant
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |