|
(çözüldü) V Kayışının Olduğu Bölgede Uğultu.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2017 Saat 23:54 |
Arkadaşlar bugün sabah aracı çalıştırınca böyle bir sesle günaydın dedik. Motor ısındı mı ses yok sadece soğukken olan bir ses.
youtubeden buldum bu videoyu aynı problemi yaşamaktayım. Düzenleyen Peugeot35 - 24 Şubat 2017 Saat 14:07 |
|
hzr206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
büyük ihtimal v kayışından kaynaklanan bir durum 40 lira gibi bir ücreti var işçilikle 80 civarında bir şey tutar bence.
|
|
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
KRANK KASNAĞINDAN mı yoksa GERGİ BİLYASINDAN mı tam olarak anlaşılmıyor.
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
usta Tamirci, v kayışını söküp rulmanları elle çevirme yordamıyla sorunun hangisinde olduğunu kolaylıkla bulabilir bence. Hatta v kayışını ve rulmanları komple değiştirmek daha mantıklı bu gibi
durumlarda. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen sorun v kayışı ve rulmanların değişimi gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
Bu sabah aklıma takılan kasnağa bakyım dedim ve sonuç olarak kasnak çevresindeki kauçuklar gayet sağlam duruyor. ama ses yine vardı.
Benim servise çektim arabayı tabi ses ısınınca kesildiği için sesi usta duyamadı. bakınca ses varsa ısınınca kesiyorsa kayıştan dedi ayrıca kayışın yüzeyinde aşınma ve parlama var diyerekten söktü kayışı birde rulmanda alabora olmuş dedi onuda söktü sökülen rulmanı çevirdim bahsettiğim sesin aynısı rulmandan geldi. sökülen parçaları aldım parçacıya gittim bugün şanslı günümdeydim sanırım üzerindeki kayış dayco du. ben orjinal alayım dedim Orjinal: Peugeot GATES Marka - VANTİLATÖR KAYIŞI (Fiyatı 30 tl.) Piyasa fiyatı 40 tl. di. Rulman MDS alman malı (25 tl.) Piyasa fiyatı 35 tl .di. İşçilik (10 tl.) Bizim usta merhametlidir. başkası olsa 20 tl me çökmüştü. Toplam 65 tl. Sonuç olarak bahsettiğim ses gelmeden önce ufak seslerde vardı bunların tamamı yok oldu. Düzenleyen Peugeot35 - 24 Şubat 2017 Saat 14:11 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
problemin çözüldüğüne sevindim hocam kazasız belasız sürüşler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
geçmiş olsun bizim burda 10 tl ye arabayı dükkanın önüne çekmez ustalar kaldıki sök tak işlemi yaptırmıssınız
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
eyw soner hocam.
|
|
hzr206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun hocam kazasız belasız sürüşler bizim istanbuldaki ustalar 50 tl den aşağı değiştirmiyorlar sağolsun 10 tl bedava olmuş.
|
|
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
eyw hocam doğrudur bizim senelerce gittiğimiz ustamızıdır o yüzden fazla istemiyor geçenlerde 4 teker fren balatası değiştirdi 50 tl para aldı başkaları 80 tl yazıyorlar. allah işlerini ras getirsin artık ne diyeyim. izmirde olan arkadaşlara tavsiyemdir. ENİS Oto var Çiğli ATA SANAYİDE. ( Bir gittin mi bidaha aynı problemden uğramıyorsun oraya işleri garantilidir. Gereken ne varsa onu yaparlar üç kağıtçılıkla, yalanla dolanla işleri olmaz neyse odur. Kafadan sallamaları da yok anında arızayı tespit ederler yanlış teşhislerini bu zamana kadar görmedim )
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |