![]() |
|
106 XR STOP LAMBASI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2008 Saat 14:45 |
S.A. ARKADAŞLAR...
GEÇENLERDE PARK HALİNDEYKEN ARACIMIN SAĞ STOPUNUN İÇ KISIMDAKİ LAMBASININ YANMADIĞINI FARK ETTİM STOPU SÖKMEK İSTEDİĞİM DE BAGAJI AÇINCA HEMEN ARKADA VİDA VARDI ÜZERİNDE KELEBEK TARZI BİR SOMUN ONU SÖKTÜM FAKAT DIŞ PLASTİĞİ ÇIKARAMADIM ACABA TAMPONU SÖKMEM YADA SÖKÜLMESİ GEREKLİ Mİ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece kapağı söküp takarken tekrar silikonlaman gerekir.
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
KAPAK ÇIKMIYOR Kİ SANIRIM TAMPONA BAĞLI BİR TÜRLÜ GELMİYOR ARKADAKİ VİDAYI SÖKMEME RAĞMEN...
|
|
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
onun vidası ikitane
her stop başına 2 adet
acaba tekini mi gevşettin ?
çamurluk içlerinde diğer ikisi
havalandırma ızgarasına benzer bişeyler var
bijon anahtarının astığın yer yada
onları da çıkarman gerekli
Düzenleyen individual - 19 Aralık 2008 Saat 15:03 |
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi stobu sökerken iki tane o vidaları sıkan kelebeği sökmen lazım yalnız 2 adet kelebek vida var ona dikkat et 2sini söktüysen rahatca çıkar zorlamana gerek yok.
|
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
kelebeğin 1.i hemen arkada ortada bagajhı açınca direk görünüyordu söktüm ya diğeri nerede ?
|
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
2 vidası var..biri hemen arkasında diğeride havalandırmanın orda..onları gevşet.ondan sonra elektrik soketini çıkar.Stop eline gelecektir..Tampon falan sökmeye gerek yok..
|
|
![]() |
|
havalandırma dediğin tam nerede sinan gördüğüm birşeydir belki de çıkaramıyorum şu an.
|
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
stobun tam arkası köşede..hatta bijon anahtarının takıldığı yer..
|
|
![]() |
|
iç tarafta kalıyor galiba akşam giderken bi bakayıım ben patlamış lambanın biri uyuz oldum öle durması rahatsız etti beni.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |