|
94 model 306 Cihaza bağlama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Toramis
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2017 Saat 16:20 |
Selamun Aleykum arkadaslar formda bazı arkadaslar aynı sıkıntıları çekmiş aradan baya zaman geçmiş ve herhangi bir çözüm yazılmamış konu tekrarı olarak düşünmeyelim sıkıntım standart peugeot sıkıntısı araba yolda giderken devir düşüyor ve stop ediyor bu çok tehlikeli bir durum arabada lpg olduğu için orjinal serviste bakmıyor elim kolum bağlı kaldı istanbul da bir kaç ustaya götürdüm cihaza bağlanması gerektiğini söylediler ama istanbulda sanayiler dahil 50 ye yakın beyinciye gittim eski model olduğu için bağlayamıyoruz lütfen istanbulda herhangi bir yerde aracı bağlayabileceğimiz yer tavsiyesi yaparmısınız veya buna çözüm olarak ne tavsiye edersiniz. aracım 1994 model 306 xsi 75 kw konu hakkında ustalarımdan yardım talep ediyorum şimdiden teşekkürler ALLAH a emanet olun
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam öncelikli olarak elinde pp2000 bağlantısı olan bir usta bulman gerekiyor bu program sadece windows xp çalşıyor istanbul da eğer yakınsan şu ustaya uğra bir derim
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzinde aynı problem varmı?
araç ilk çalıştıgında (soguk motor) rolantı gezıyor mu? araç ara sıra kendı kendıne gaz verıyormu?
|
|
Toramis
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Soket takılı rolentide geziyor soketi söktüm şimdilik sabit 10 da kalıyor
|
|
Toramis
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Soner Hocam Teşekkürler Şimdi ustayı aradım elimde soket mevcut dedi hafta sonu gidip bakacağım İNŞALLAH sıkıntı geçer.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |