|
Sinyallerin sararması |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Ugurcan57
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2017 Konum: Sinop / Gerze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ugurcan57
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2017 Saat 21:35 |
|
Merhabalar
406 aracima ayarli amerikan park modulu yapmayi dusunuyorum fakat sinyaller cok soluk ve sarimsi turunculukla alakasi bile yok bunu nasil cozebilirim cevaplarinizi bekliyorum |
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Turuncu folyo?
|
||
Ugurcan57
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2017 Konum: Sinop / Gerze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ugurcan57
|
|
Aklima geldi de o yontemi pek begenmiyorum baska bi caresi yokmudur bu işin farı söksem falan ?
|
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Osram diadem çözüm noktası olur.
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Ampul sürekli yanınca zarar görmesin? Amerikan park diyor.. |
||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Ben zarar göreni görmedim daha görürse de en fazla değişimi yapılır ki kısa sürede görmeyecektir. Dediğim ampülün tanesi 10 lira ve renk tonu, aydınlatması güzeldir. Arkadaşın problemi zaten ampül
|
||
Ugurcan57
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ugurcan57
|
|
Osram diademleri bilmiyordum ama arastirmalarim sonucu gayet farkedecegi ortada sadece aklima takilan bisey var 406 nın sinyallerine uyar mi bu lambalar
|
||
Gokcesel
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buradan aracınızın modelini seçerek ampül tiplerini öğrenebilirsiniz. %99 BAU15S duylu ampüldür
|
||
kskl
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Slmlar 2001 406 sv 280 bın km bugun almayıduşdunuyorum ama arac hk bılgim yok acıl yardımlarınız rıcam olunur.tskler
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. km yaşına göre gayet normal km takıntısı sadece bizim ülkemizde var, 406 komfor ve genişlik açısından sizi üzmez sağlam araştır. motora iyi baktırın büyük ihtimla lpg lidir. ağır bakımları en son ne zaman yapılmış onları sorun ve kontrol ettirin. motor suyuna baktırın araçta antifiriz varmı yoksa siz koydugunuz zaman bir sürü sıkıntı yaşarsınız motor kompresyon testi yaptırın komresyon kaçağı varsa reftefe isteye bilir. motor bakın yağ kaçağı vs. varmı aracı 5-10 dk kullanın tümseklerden geçin farklı bir ses yok tutuşu çekiş fren titreme gibi durumlar. şase ve direkleri iyi kontrol ettirin bir kaç parça boya olacak yaşından dolayı.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |