|
Peugeot 301 Yakıt Tüketimi Hak. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Screwy
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2017 Saat 15:13 |
||||
Merhaba
Arkadaşlar şimdi ben 2. el bir peugeot aldım yaklaşık 1 ay 15-20 gün felan oluyor. Aldığımdan beri 3 kez depo fulledim. hafta içi araç evin önünde yatıyor. Sadece haftasonları akraba ziyaretleri yapıyoruz onlarda günlük taş çatlasın 80-90 km yol toplamda. Hafta içi 2 hafta da bir yani toplamda 3-4 kere annemi hastaneye götürdüm 1 gün. Ama nedense yakıtta inanılmaz bir fazla tüketim var gibi geldi bana. Bundan önceki aracım ticariydi ve yakıt tüketimi 301 den fazlaydı her gün işe gidip gelmeme rağmen 1 depo yakıt bana 1 ay yetiyordu. Bu aracı eski aracımdan daha az yakıt tüketiyor diye aldım açıkçası ama pişman oldum şuan. Sizce göstergelerde sorun olabilir mi? Yada sizce sorun ne olabilir?
|
|||||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Mesafe, yakıt tüketimi tam olarak nedir?
|
|||||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
Ne mesafe ne yaktığınız yakıt hakkında bilgi vermemişsiniz. Bu şekilde çok yakıyor az yakıyor dememiz mümkün mü hocam :) ?
|
|||||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
araç benzinlimi dizelmi |
|||||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
||||
Bugün (genel olarak) konu açanlarda bir sıkıntı var..
Kardeş çok yakıyor araban.. Bu ay bir depo ile 900 km gitti benm araba.. 110hp dizel 1500kg.. senin daha az yakman gerekirdi.. |
|||||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Aracını benzinli mi? lpglim dizelmi? Lpgli mi? Benzin ve lpg ile ise lpg de giderken benzin ibresi düşüyor.
|
|||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||||
Screwy
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Mesafe, yakıt tüketimi hesabı yapmam çokta kesin olmaz hocam şöyle söyliyim. istanbul esenyurtta yaşıyorum ve hafta sonu 1 defa arnavutköy/taşoluk ilçesine gidiyorum. Yani ortalama bir düz hesapla gidiş geliş ortalama 50 km daha fazlası zor.
Hocam net mesafe veremem ama şöyle söyleyeyim. Araç haftaiçi full kapının önünde yatıyor. Haftasonu toplasan günde maksimum 50 km (esenyurt/habibler) yol gidiyorumdur. Oda çok nadir aracı aldığımdan beri haftasonu toplam 3 kere 50 km yol gitmişimdir. Onun dışında 1 kere esenyurttan- esenler otogara gittim geldim. Ciddi bir kullanımım olmadı yani. Verebileceğim bilgi bu hocam söylüyorum işte araç sadece haftasonları kullanılıyor ve 1 ayda 3 kere depo fulledim. :)
Dizel hocam. 92hp 1.6hdi
Aynen hocam olağandışı bir durum var bende önceki aracımla istanbuldan samsuna 1 depo ile gidiyordum geziyordum vs. ama bu biraz tuhaf geldi bana.
Dizel hocam
|
|||||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||||
Hocam sadece hafta sonları günlük 50 km yaptığınızı söylüyorsunuz anladığıma göre. 15-20 gün 3 hafta diyelim. 3 haftada 300 km yi 3 depo ile mümkün değil dip gaz gitseniz yakamazsınız. Bu işte bi terslik var ama nerede :) ?
|
|||||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ben hesapladım km'de 2.5 lira falan yakıyor.
Km'de 62 krş yakıyor diye isyanlarda olan arkadaşlar yatsın kalksın dua etsin. :) |
|||||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||||
Bi hesap hatası var bir yerlerde hocam.
Eğer hakikaten öyleyse 1 litre benzin alınız ve ateşe veriniz aracı |
|||||
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||||
İki ihtimal var.
Ya oğlu varsa arabayı kaçırıp bir güzel geziyor. Ya da gece birisi gelip depoyu hortumluyor. :) |
|||||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
||||
+307 |
|||||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ben yaklaşık 7 aydır İstanbul trafiğinde kullanıyorum 6 lt yi geçtiğini görmedim lastikleride biraz büyüttüm 205/55r16 taktığım halde.
depoda kaçak olmalı full depo 301 en kötü İstanbul trafiğinde 700 km yapar |
|||||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||||
Abi otoyolda, otoyol misali yerlerde kaç litreye kadar düşüyor? Bir de 2000 devirdeki hızı nedir 5,vittes? |
|||||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bence de bu ışte bir iş var |
|||||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
O 3 sefer de deponuz kaça fullendi ? Ben daha kaç kuruş yakmış hesabı yapamadım ki çok yakıyor aracınız diyim
940 km de 255 liraya doluyor benim depo mesela. Düzenleyen Gokcesel - 10 Şubat 2017 Saat 22:58 |
|||||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
3.8 90KM ile düz yolda giderken görürsündü ortalama şehir dışı 4.5 km şehir içide 5.5-6 arası değişiyor |
|||||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||||
Maşallah abi. Çok güzel değerler bunlar. Piyasası nedir şuan satsan kaça gider ? |
|||||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
sıfır liste fiyatı 75 ise 2013 55 binde 45 den aşağı satılmaz |
|||||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||||
Fiyatlar aldı başını gidiyor vallahi @Gökhan abi.
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |