![]() |
|
206 Far Karartma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Alperen11 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2017 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alperen11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2017 Saat 19:46 |
|
Arkadaşlar aracımın farlarını kendim karartmayı düşünüyorum farları söksem camdan ayırsam geri nasıl birlestircem camla silikonmu gerekiyo bide sağlam olurmu eskisi gibi
|
||
Maksat Gösteriş :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Isı tabancası,fön makinası gibi aletkerle far camlarını çıkartabilirsiniz.Tabikide işlem sonrasında silikon gerekir.Sağlamlığı sizin işçiliğinize ve kullandığınız yapıştırıcının kalitesine göre değişir.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende nikelaj li mercek li Angel vardı söktüm boyanmaması gerek yerleri kağıt bantla bantladim 2-3 kat boyadım kapattim cami siyah cekomastikle sonrası malum boya kabardı boyadan önce zımpara vurmadım büyük ihtimal ondan oldu bunlara dikkat etmen gerek
|
||
![]() |
||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
su alma buhar yapma riskini göze alıyorsan ısı tabancası ıle ayırabılırsın daha sonra saglam bır sılıkon ( sanayıde satılıyor sıyah renk adını unuttum ) tavsıye derım
|
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dayson mastik? |
||
![]() |
||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |