206 Far Karartma
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43707
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 13:26 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 Far Karartma
Mesajı Yazan: Alperen11
Konu: 206 Far Karartma
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2017 Saat 19:46
Arkadaşlar aracımın farlarını kendim karartmayı düşünüyorum farları söksem camdan ayırsam geri nasıl birlestircem camla silikonmu gerekiyo bide sağlam olurmu eskisi gibi
------------- Maksat Gösteriş :)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2017 Saat 22:36
Isı tabancası,fön makinası gibi aletkerle far camlarını çıkartabilirsiniz.Tabikide işlem sonrasında silikon gerekir.Sağlamlığı sizin işçiliğinize ve kullandığınız yapıştırıcının kalitesine göre değişir.
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesajı Yazan: Fırtına61
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2017 Saat 23:14
Bende nikelaj li mercek li Angel vardı söktüm boyanmaması gerek yerleri kağıt bantla bantladim 2-3 kat boyadım kapattim cami siyah cekomastikle sonrası malum boya kabardı boyadan önce zımpara vurmadım büyük ihtimal ondan oldu bunlara dikkat etmen gerek
|
Mesajı Yazan: pepecura
Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2017 Saat 12:02
su alma buhar yapma riskini göze alıyorsan ısı tabancası ıle ayırabılırsın daha sonra saglam bır sılıkon ( sanayıde satılıyor sıyah renk adını unuttum ) tavsıye derım
|
Mesajı Yazan: ggitaristt
Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2017 Saat 12:52
pepecura Yazdı:
su alma buhar yapma riskini göze alıyorsan ısı tabancası ıle ayırabılırsın daha sonra saglam bır sılıkon ( sanayıde satılıyor sıyah renk adını unuttum ) tavsıye derım |
Dayson mastik?
|
Mesajı Yazan: pepecura
Mesaj Tarihi: 30 Ocak 2017 Saat 13:42
ggitaristt Yazdı:
pepecura Yazdı:
su alma buhar yapma riskini göze alıyorsan ısı tabancası ıle ayırabılırsın daha sonra saglam bır sılıkon ( sanayıde satılıyor sıyah renk adını unuttum ) tavsıye derım |
Dayson mastik?
|
|
|