![]() |
|
Anahtar Yaptırmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2017 Saat 16:25 |
4 buçuk yıllık emektarıma artık bir sustalı anahtar yaptırmanın zamanı geldi diye düşünmüştüm. Benden önceki sahibi orjinal anahtarını kaybetmiş bu kadar zamandır yedek anahtar ile kullanıyordum. Piyasada anahtarcılar 250-300 tl arası fiyat verdiler bende biraz uğraşarak tanıdık vasıtası ile Peugeot servisinden aracın anahtar kodunu öğrendim. Fakat anahtarcılara gittiğimde o kodu almamın fiyatı değiştirmeyeceğini biz o kodları almak için servislere parayı yıllık ödüyoruz gibisinden şeylerle karşılaştım. Benim istediğim elimde bulunan yedek anahtarı sustalı anahtara çevirip araca tanıtarak kapıları bununla açıp kapatmak 2. bir anahtar olmasa da olur bunu çevirseler yeterli elimde kod olmasına rağmen ne yazık ki insaflı bir anahtarcı bulamadım. Var mı böyle tanıyan bilen benim işimi halledebilecek bir anahtarcı dostu olan kargo ile anahtarı ve ücreti gönderip 3 5 gün arabayı garajda bekletebilirim yeter ki çözülsün bende artık düğmeye basıp arabamı kilitlemek istiyorum :)
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o anahtarcılar yolmak için öyle diyorlar hocam ben ankarada yedek anahtar için fiyat almıştım kumandasız 60 tl sustalı için 150 tl fiyat vermişti. ancak anahtarı göndermeniz olmaz aracında orada olması gerek hiç bir anahtarcı yapmaz çok iyi tanıdığın olmadıkça bilginiz olsun. yedek anahtarınızda kumanda özelliği varmı peki
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedekte kumanda yok abi yapılması gereken tek şey kodu anahtara programlamak geri kalanını ben hallederim diye düşünüyorum anahtarı arabayı tanıtmakla ilgili bi konu okumuştum bana sadece lazım olan servisin verdiği 4 haneli anahtar kodunu anahtara kodlamak
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
anladım ama dediğim gibi aracında olması lazım çünkü yeni yapılacak anahtarda aracın bsi tanıtılması gerekiyor. çalışmama ihtimali var
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Konya'da var mı acaba tanıdığı olan mesaj burada dursun da belki bir şey çıkar
|
|
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
valla ben kumandalı anahtarıma çinden boş sustalı kabı aldım 12 tl ucunu da anahtarcıda açtırdım 10 tl de ona verdim. içini de kendim aktardım toplam 22 tl ye hallettim 1 haftadır da kullanıyorum sıkıntısız.
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Ben de sipariş verdim. Eski sustalı çok deforme oldu her tarafı ayrı oynuyor. Umarım aktarabilirim. Biraz zor açılacak gibi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
İşte bende kumandalı olan anahtar yok o olsa kabını değiştirmek kolay da
|
|
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
anladığım kadarıyla uzaktan kumanda yoksa elinde ya alarm taktıracan kumandalı, ya da 250yi ödeyecen gibi görünüyo..
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Aliexpress'e bakmak lazım aslında. Kodu anahtara kopyalayan alet belki daha ucuza satılıyordur :)
|
|
![]() |
|
Şu işe yarar mı? :)
http://www.burakanahtar.com/tr/akilli-kumanda-kopyalama-cihazi |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Önceki mesajı yazarken kendimde değildim sanırım..
https://www.aliexpress.com/item/2-BNT-ID46-433MHz-Transponder-Chips-Remote-Fob-Key-For-Peugeot-207-307-308-407/32641447368.html Ben bunu alıp araca tanıttıracam, yedek anahtarım yok ne zamandır sepetimde bekliyor.. 5 lira daha verirsek yeni tipi de var https://www.aliexpress.com/item/Flip-Folding-Remote-Key-433MHZ-ID46-Chip-HU83-for-PEUGEOT-207-407-406-307-308-SW/32782160426.html Ağzındaki anahtar tipi araba modeline göre değişiklik gösterir.. Tanıttırmak çok tutmaz sanırım.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Servisin bana verdiği de 4 haneli bir kod kopyalama cihazı gerçekten işe yarar gibi duruyor kendime bi ortak bulup alabilirim 250 lira anahtarcıya vermektense 170 liraya cihazın sahibi olmak mantıklı.
Aliexpress teki anahtarları da inceledim de immobilizer çipini nasıl yaparız onu koyabileceğimiz yer var mı eğer uyumlu olursa yeni tipten hemen sipariş verebilirim.
|
|
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
https://tr.aliexpress.com/item/Top-Quality-Peugeot-307-2-Buttons-Modified-Folding-Flip-Remote-Key-Shell-HU83-Blade-With-Groove/32570949359.html?spm=2114.13010608.0.0.KzzJhd
bende şundan aldım
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Çipli olanların yorumlarında bazılarının aracın uzaktan kilitlrnmediğini falan çalışmadığını falan yazmışlar. O yüzden yorumları dikkatli okuyun. Bir de bazılarının kenarı farklı anahtarınızdan kontrol edin.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
çinden 170 tlye anahtar almak yerine bildiğim yerde 250 tl'ye yaptırmayı yeğlerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
çip tanıtma, anahtar tanıtma vs kolay işler 20 liraya hallolur.. sanmıyorum 50 tlden fazla tutsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |