|
Emniyet Kemeri Nasıl Sökülür? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2017 Saat 18:04 |
Göründüğü üzere emniyet kemerinin tokası ters tarafa bakıyor ve kullanım esnasında rahatsızlık yaratıyor. Kayışın üzerinde çevirmeyi denedim sıkışıp kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ? |
|
Badur
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zor olur ama bir kenarından içe doğru katlayıp düzeltebilirsiniz.
|
|
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Aynı sorun benim araçta da var nasıl olduysa dönmüş. Toplanması problemli oluyor çünkü tokaya sıkışıyor. Cevapları bekliyorum.
|
|
samet1122
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet1122
|
takipteyim benimkide çektigimde geri gitmiyor belki banada faydası olur
|
|
307sw 2006 1,6 hdi
|
|
Ahmetaltan
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
|
Tokanın kayış üzerinde dönmediğine göre resim de görülen üst ve koltuk arasında kalan bağlantı noktalarını çevirip düzeltin.
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slikon sprey aldım biraz sıktım daha iyi gidiyor geriye. Belki faydası olur. |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Konuya cevap verilmiş görmemişim. Mail de bi sıkıntı olmuş belli ki. İlgilenen herkese teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |